Iszonyatos tragédia! Tömegszerencsétlenség történt az M7-esen! Rengeteg sérült és 8 halott! Egészen döbbenetes, hogy mi okozta EZT a tragédiát! Felkavaró képek a helyszínről!

Iszonyatos tragédia! Tömegszerencsétlenség történt az M7-esen! Rengeteg sérült és 8 halott! Egészen döbbenetes, hogy mi okozta EZT a tragédiát! Felkavaró képek a helyszínről!

Halálos tömegszerencsétlenség történt az M7-es autópályán, az elsődleges adatok szerint nyolcan meghaltak a buszbalesetben.

Árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon vasárnap hajnalban, az utasok mentését a katasztrófavédők megkezdték - közölte a katasztrófavédelem hajnalban a honlapján.

Elsődleges információk szerint a buszon több mint ötven ember utazott. A rendőrség közleményében leírják, hogy a balesetet szenvedett busz magyar rendszámú volt, az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember az életét vesztette, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte: a busz átszakította a szalagkorlátot és az autópálya felüljárója hídpillérének ütközött.

A buszon több mint ötvenen utaztak, a székesfehérvári hivatásos és a sárszentmihályi önkéntes tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két irányból, a jármű eleje és hátulja felől kezdték meg az utasok kimentését - mondta. Hozzátette: a tűzoltóknak több ülést, valamint a mennyezetre felfüggesztetett monitorokat is el kellett távolítaniuk, hogy hozzáférjenek a sérültekhez. Tizennégy utast a tűzoltók mentettek ki, a többiek saját erejükből hagyták el a buszt.







Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap