Rettenetes tragédia! Az éjszakai vihar letarolt egy nyári tábort, ahol 104 gyermek tartózkodott! Egy 7 éves gyerek meghalt! ITT vannak a borzalmas részletek:

Rettenetes tragédia! Az éjszakai vihar letarolt egy nyári tábort, ahol 104 gyermek tartózkodott! Egy 7 éves gyerek meghalt! ITT vannak a borzalmas részletek:


A hatalmas eső elsöpört egy nyári tábort Szlovákiában, ahol egy gyermek meghalt és többen megsérültek. A vihar több helyen komoly anyagi károkat, áramkimaradásokat okozott kedd hajnalban.

A kedd esti vihar a szlovákiai Turcsek település közelében gyakorlatilag elsöpört egy nyári sátortábort, ahol 104 gyerek tartózkodott. Közülük heten megsérültek, egy hétéves pedig életét vesztette, - az első jelentések szerint - villámcsapás miatt.

A Stubnyafürdő és Besztercebánya között lévő tábort evakuálták, több gyermeket kórházba szállítottak, az ő állapotuk a szlovák hírügynökség jelentése szerint stabil.

Szlovákiában az erős esőzésekkel és helyenként jégesővel kísért vihar a szörnyű tragédián túl sok helyen fákat döntött ki, villany- és vasúti vezetékeket rongált meg, tönkretette a háztetőket, a lezúduló esővíz pedig számos családi ház pincéjét öntötte el.

A vihar következtében országszerte ideiglenesen több tízezer háztartás maradt áram nélkül és a károk elhárítása idejére több helyütt autóbuszjáratokkal kellett helyettesíteni a vonatjáratokat- jelentette a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség kedden.

A legnagyobb károkról az ország középső részén lévő besztercebányai megyéből érkeztek jelentések. Besztercebányán kedd délelőtt még tartott a vihar közvetlen következményeinek eltávolítása, a város önkormányzata rendkívüli helyzetet hirdetett.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap