Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk, szervezete hétfőn adta fel a harcot. Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia Zámbó Krisztiánt...

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk, szervezete hétfőn adta fel a harcot. Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia Zámbó Krisztiánt...


Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete hétfőn adta fel a harcot. Gyászol Zámbó Krisztián : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia Rettenetes tragédiáról számolt be Zámbó Krisztián a Facebookon, hétfőn meghalt a legjobb barátja.

- Tegnap munka közben elvesztettünk és én személy szerint is elvesztettem a világ legjobb, legnagyobb szívű barátját - kezdte szívszorító posztját Krisztián.

Az énekest borzasztóan megrázta barátja halála, akivel korábban több közös fotót is posztolt a Facebook-oldalán. Elárulta, éppen a napokban akarta megkérni őt arra, hogy ha majd születik gyermeke, legyen a keresztapja.

- Egész éjszaka sírtam, egy rémálomba csöppentem. Az ünnepeket együtt akartuk tölteni! Be akartam jelenteni neked, hogy elvállalnád-e ha lesz gyermekem a keresztapa szerepet, de nem tudom felfogni! Zsoltikám nagyon szeretlek hiányzol!!! - írta az énekes a szívet tépő szavakat a Facebookon.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap