Borzalmas hír érkezett! Gyászba borult az ország! Sajnos ő már nincs köztünk többé! Tragikusan fiatalon hunyt el! Kökény Attila siratja a legjobb...

Borzalmas hír érkezett! Gyászba borult az ország! Sajnos ő már nincs köztünk többé! Tragikusan fiatalon hunyt el! Kökény Attila siratja a legjobb...


Borzalmas hír érkezett! Gyászba borult az ország! Sajnos ő már nincs köztünk többé! Tragikusan fiatalon hunyt el! Kökény Attila siratja a legjobb barátját!

Az egész szakma döbbenten áll Bóni tragikus és hirtelen halála előtt, amelynek a barátok szerint semmi előjele sem volt. A bárzongorista a munkája mellett a családjának élt.

Gyászolnak a muzsikusok, miután fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt Bóni József cigányzenész. Bóni többek között az egykori Kis Pipacs – mai nevén Piros Pezsgő – állandó fellépője volt Báder Mari mellett. Az ikonikus mulató így emlékezett meg Bóni Józsefről.

Az Origo egy korábbi cikke szerint Bóni muzsikájára még Orbán Viktor miniszterelnök is bulizott 2010-ben, amikor a kétharmados választási győzelem után a Fidesz teljes vezérkara egy ötödik kerületi bárban ünnepelt.

Bóni József Kökény Attila egyik legjobb barátja volt, s a népszerű énekest mélyen megrázták a történtek. Kökény a Blikknek szűkszavúan azt nyilatkozta, még a kezdetek kezdetén együtt jártak zeneiskolába az elhunyt zenésszel, akivel azóta is szoros barátságot ápoltak, sőt, több közös fellépés is összekötötte őket. Az énekes a Facebook-oldalán így emlékezett meg fiatalon elhunyt barátjáról:

Drága barátom, testvérem, Bóni József! Felfoghatatlan, ami történt, fel sem fogom igazán, a szívem szakad meg, hogy többet nem találkozunk. Sosem foglak elfelejteni, drága Józsikám! Őszinte részvétem a családnak.

Bóni József alapító tagja volt a Magyar Bárzongoristák Egyesületének is, akik ezekkel a szavakkal jellemezték a zongoristát:

„A bárzene, mint műfaj, már gyerekkorában megérintette. Garay Attila növendéke volt, tőle sajátította el a szakma fortélyait magas szinten. Bejárta Európát, illetve óceánjáró hajókon rendszeresen vendégszerepelt, mint bárzongorista. Jelenleg Budapesten számos neves szórakozóhelyen varázsolja el a visszajáró vendégkörét egyedi zongorajátékával” – írta az egyesület.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap