Felfoghatatlan! Gyászol a sportvilág! Szívelégtelenségben, tragikusan fiatalon elhunyt a... - Nyugodjon Békében! Őszinte Részvétünk!

Felfoghatatlan! Gyászol a sportvilág! Szívelégtelenségben, tragikusan fiatalon elhunyt a... - Nyugodjon Békében! Őszinte Részvétünk!


Debreczeni Ákos a 17 éves tehetséges vívó, váratlanul rosszul lett az iskolában, ahol újraélesztették, majd kórházba szállították. Először jobban lett, stabilizálódott, majd később minden orvosi erőfeszítés ellenére életét vesztette. A 17 éves vívó hat éve valamennyi korosztályos verseny állandó résztevője volt, csapatban több helyezést is szerzett, az ősztől ferencvárosi színekben versenyzett a szakosztály tagjaként.

Klubja megható szavakkal búcsúztatta a fiatal tehetséget.

„Gyászol a magyar vívósport. Tizenhét évesen, szívelégtelenség okán váratlanul elhunyt D. Ákos, az FTC párbajtőrözője. Alig több mint két hete még a junior bajnokságon szerepelt…” – írta a szövetség közleményében.

„.A 17 éves vívó hat esztendeje valamennyi korosztályos verseny állandó résztevője volt, csapatban több helyezést is szerzett az óbudaiakkal, az ősztől ferencvárosi színekben versenyzett a szakosztály tagjaként. Őszinte részvétünk a családnak és a sporttársaknak” – olvasható a bejegyzésben.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap