Rettenetes tragédia! Egymás után jönnek a csapások! Teljesen összeomlott a gyásztól Hobo... - " Az égi együttesben énekelhet tovább! "

Rettenetes tragédia! Egymás után jönnek a csapások! Teljesen összeomlott a gyásztól Hobo... - " Az égi együttesben énekelhet tovább! "


Összeomlott a gyásztól Hobo: „Összeszorított szájjal, lesütött szemmel és dübörgő szívvel kívánom, hogy legyen neki könnyű a föld”

Egymás után jönnek a csapások.

Sorra búcsúznak a sztárok Kőbor Jánostól. Hobo Facebook oldalán hosszú, szívszorító posztban emlékezik arra, hogy az utóbbi időben nagyon kemény csapások érték az Omegát, hiszen Benkő Lászlótól és Mihály Tamástól is búcsúzniuk kellett. És most már Mecky is az égi együttesben énekelhet tovább.

„Írtózatos csapásokat mért a sors az utóbbi években az Omega zenekarra, ami inkább nem sorolnék fel. Így sajnos nem teljesülhet be Mecky és a magyar közönség közös vágya, a 60. születésnapi koncertjük. Tulajdonképpen mindvégig, a hatvanas évek óta a legnépszerűbb magyar zenekar volt, talán az egyetlen amelyik a nyugati világban is sikereket ért el. Munkásságuk utánozhatatlan és meghatározó volt a magyar rockzenében. (...) 1965 őszén lettem Omega rajongó, mivel ők rengeteg Rolling Stones dalt játszottak, amikért már akkor megőrültem. Ráadásul Mecky hasonlított is Mick Jaggerre, ami tovább növelte szimpátiámat. (...)Végezetül vagy 40 évet ugorva elmondanám, hogy idén augusztusban Mecky felénekelte a megjelenés előtt álló „Térdig a szarban, fülig a szeretetben” lemezem záródalának, a „Középeurópai hobo blues II.” -nek egyik versszakát és arra is felkértem, hogy a 2022 február 13.-i Aréna koncertemen lépjen fel velem.

A veszteség felmérhetetlen. Egy káprázatos előadó, zenei vezető és egy végtelenül közvetlen, tisztalelkű, mindenkivel barátságos és segítőkész ember hagyott itt minket.

Összeszorított szájjal, lesütött szemmel és dübörgő szívvel kívánom, hogy legyen neki könnyű a föld!"

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap