Óriási káosz! Hatalmas balhé alakult ki az Exatlonban! Ordibálás és fejetlenség...

Óriási káosz! Hatalmas balhé alakult ki az Exatlonban! Ordibálás és fejetlenség...


A hét eleji vereséget követően a Bajnokoknak össze kellett szedniük magukat. Ismét eljött a Végjáték. Szinte sosem látott szoros futamok után két Hirtelen Halál futam döntött a végeredményről. Végül minimális előnnyel a Pirosak húzták be a napot!

De ami ezután történt, arra senki nem számított, Hanna már biztosan veszélyzónás ami abszolút nem lepte meg, hiszen már másodjára kerül ebbe a helyzetbe. Hanna olyan stílusban beszélt a játékról, és a csapatáról amivel mindenkit meglepett, hiszen kimondta:

"Örülök a Párbajnak, nem szeretem a csapatom"



Dorina próbálta megvédeni Hannát, a többiekkel szemben, szerinte nem baj, hogy Hanna felvállalta, hogy rosszul érzi magát a játékban, ettől még nem válik demotiválóvá.

Herczeg-Kis Bálint azonban lerántotta a leplet egy olyan dologról amit eddig nem is tudhattunk: az első játéknál Hanna megkérte Dorinát, hogy az akkor éppen betegeskedő Dorcit küldje párbajra, mert Hanna félt Grétivel menni. A titok hallatán Dorci zokogásban tört ki. Hanna azt állította, hogy Dorci nem is volt beteg. A többiek persze egyből Dorci védelmére keltek, aki egyébként három napig betegeskedett a szóban forgó esetnél.



A Kihívók eddigi legnagyobb vitája robbant ki: Zalán végül ordítva rakott rendet:



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap