Elesett autópálya! Tömegkarambol, 20 km-es a torlódás, mentők a helyszínen - ITT vannak a részletek:

Elesett autópálya! Tömegkarambol, 20 km-es a torlódás, mentők a helyszínen - ITT vannak a részletek:

Két embert mentők vittek kórházba.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma délelőtt 11 órakor az 54-es főút 8-as kilométerénél, Helvécia térségében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Elsődleges információk szerint három jármű érintett a balesetben, amely során ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben – írja a police.hu.
Korábbi balesetek is nehezítik a közlekedést az ország útjain. A 4-es főúton, Karcag térségében egy személygépkocsi árokba borult. A 165-ös km-nél félpályán halad a forgalom. A 11-es főúton, Tahitótfalu térségében egy személyautó oszlopnak hajtott. A 32-es km-nél csak a fél útpálya járható az utinform.hu hírei szerint.
Tájékoztatásukban arra kérik az érintett útszakaszon közlekedőket, hogy aki teheti, az a 94-es km-nél lehajtva, a Bábolna-Nagyigmánd-Kocs-Tata -Vértesszőlős útvonalon kerülhet.

Arrébb, a komáromi szakaszon, a 123-as és a 128-as km között felújítási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A Budapest felé vezető oldalon a 142-es és a 123-as km között szakaszos torlódás tapasztalható, aki teheti, az az 1-es főúton kerülhet.

Sokan haladnak, így torlódik a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Törökbálint és Martonvásár között.

A 4-es főúton, Karcag térségében egy személygépkocsi árokba borult. A 165-ös km-nél félpályán halad a forgalom.

A 11-es főúton, Tahitótfalu térségében egy személyautó oszlopnak hajtott. A 32-es km-nél csak a fél útpálya járható.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében több jármű karambolozott. A 8-as km-nél a teljes utat lezárták.

Zajlanak a munkálatok
Az M4-es autóúton, a Budapest felé tartó oldalon, Üllő térségében, a 29-es és a 25-ös, illetve Vecsés térségében, a 24-es és a 21-es km között külső sávot aszfaltozzák, a járműveket a belső sávba terelik, ami napszaktól függetlenül gyakran okoz torlódást. A felújítási munka nem érinti az M0 csomópontot, így ott zavartalan a le és a felhajtás.

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt a 8-as km-nél a fél útpályát lezárták. Az erős forgalom miatt napközben gyakran alakul ki torlódás, főleg a belváros felé.

Az M3-as autópályán, Kál térségében, a 97-es és a 104-es km között, valamint a mezőkövesdi szakaszon, a 123-as és a 129-es km között tart még a burkolatfelújítás. Ahogyan az lenni szokott, életbe lépett a hétvégi forgalmi rend, így Vásárosnamény irányába egy sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak, Budapest felé pedig továbbra is két sáv járható.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap