Káosz! Elesett a Balaton! Tömegkarambol az M7-esen! 7 jármű ütközött össze - Több kilométeres a torlódás...Mutatjuk a részleteket

Káosz! Elesett a Balaton! Tömegkarambol az M7-esen! 7 jármű ütközött össze - Több kilométeres a torlódás...Mutatjuk a részleteket
A kép illusztráció

Hét jármű ütközött össze Balatonendréd térségében az M7-es autópályán, amelynek következtében háromkilométeres torlódás alakult ki. Ennél is nagyobb az araszolás az M3-ason, ahol két kamion ütközött össze. Hét jármű ütközött össze az M7-es autópályán, Balatonendréd térségében, a 114-es kilométernél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
A tájékoztatás szerint a siófoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az Útinform azt írja, hogy a 114-es kilométernél a baleset miatt csak egy sáv járható, a torlódás legalább 3 kilométeres.
A rendőrség közleménye szerint az M7-es autópálya 34-es kilométerszelvényében, a Balaton irányába vezető oldalon eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két autó. A balesetben senki nem sérült meg. Az érintett járművek a leállósávon tartózkodnak, azonban az esettel összefüggésben kialakult torlódás miatt csak lassú haladás lehetséges.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap