EBBEN a pillanatban jelentették be! ENNYI VOLT! Vége! Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor - ÍME a részletek

EBBEN a pillanatban jelentették be! ENNYI VOLT! Vége! Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor - ÍME a részletek

Váratlan közleményben tudatta Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, hogy hat évvel a megismerkedésük után külön utakon folytatják. A sztárséf posztjában azt írta, kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik.
Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évvel ezelőtt éppen Valentin-napon találkoztak, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. A páros bár sokszor szerepelt az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek. Ám úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson...

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm! – olvasható Krausz Gábor közleményében.
Nem hiába, derült égből villámcsapás a hír, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben még a világ legboldogabb emberei voltak. Hannaróza megszületését igazi csodának tekintették, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnőnek nem lehet gyereke. December 3-án azonban mégis megkaphatták az életük legnagyobb ajándékát. Egy piciny kislányt tarthattak a karjaikban, mellyel új értelmet nyert az életük. A család a gyermek születésekor még albérletben lakott, épp az idei év tavaszán, márciusban vásárolták meg az első közös otthonukat, amit így minden bizonnyal már nem együtt fognak élvezni.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap