Rendkívüli! Most érkezett! 11 óra után nem sokkal földrengés rázta meg Magyarországot - ITT vannak a legfrissebb részletek:

Rendkívüli! Most érkezett! 11 óra után nem sokkal földrengés rázta meg Magyarországot - ITT vannak a legfrissebb részletek:

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!





A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint ma 11:13 perckor földrengés volt Magyarországon, Gyomaendrődtől mintegy tizenegy kilométerre. A Richter-skálán 4,0-es magnitúdójú földmozgást több településen érezték, többek között Hódmezővásárhelyen is, tudtuk meg az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól.
Mint a ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közösségi oldalán írta, magyar idő szerint 11 óra 13 perckor majd 11 óra 16 perckor két földrengés pattant ki hazánkban egymás után. Jelenlegi becslések alapján Gyomaendrődtől 11 km-re volt a földrengések epicentruma. A földrengések magnitúdója 4.0 volt, így a lakosság széles körben érezhette. A földrengések fészekmélysége 20 km volt.
Eddig:
Mezőtúr,
Békéscsaba,
Szarvas,
Lakitelek,
Békésszentandrás,
Kondoros,
Öcsöd,
Gyomaendrőd,
Doboz,
Gádoros,
Hódmezővásárhely,
Kecskemét településekről érkeztek bejelentések az obszervatóriumba.

Mint a HMVHLY CAR LIFE Facebook csoportban írták, többen is érezték térésünkben a földrengést: nem csak Hódmezővásárhelyről, hanem Szentesről és Nagymágocsról is jelentkeztek be a poszt alatt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap