Hiába küzdöttek órákig a mentősök, meghalt a bajtársuk.. Még ők is sírtak, mikor megtudták, hogy ki halt meg...

Hiába küzdöttek órákig a mentősök, meghalt a bajtársuk.. Még ők is sírtak, mikor megtudták, hogy ki halt meg...

Hiába küzdöttek a kollégájuk életéért, már nem tudták megmenteni.

Hatalmas veszteség érte az Országos Mentőszolgálatot tegnap. Munkába menet lett rosszul a volán mögött, majd az autójával lesodródott az útról és balesetet szenvedett. Ördög János bajtársai pillanatokon belül a helyszínre értek, és mindent megtettek, hogy megmentsék az életét de sajnos nem jártak sikerrel.
Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán búcsúzik bajtársuktól:

🕯️TRAGIKUS HIRTELENSÉGGEL ELHUNYT ÖRDÖG JÁNOS BAJTÁRSUNK

Ördög János bajtársunk 1971.07.03-án született Jászberényben, az Országos Mentőszolgálat bajtársai közösségéhez 2003-ban csatlakozott gépkocsivezetőként a Jászberényi Mentőállomáson. Azóta számtalan rászorulónak segített és százak köszönhetik neki életüket. Bajtársai az első pillanattól szerették és tisztelték Jánost, aki gyorsan a mentőállomás egyik központi figurájává vált.
Az odaadó, mindig mosolygó és precíz életmentő egész lényéből áradt a jókedv és a segítőkészség, munkában és a magánéletben is mindenki számíthatott rá. Hivatástudata és kimagasló szakmai teljesítménye példát mutatott fiatalabb bajtársainak, ennek elismeréséül több dicséretben is részesült az évek során. Június 15-én, munkába tartva rosszul lett és lesodródott az útról. Perceken belül helyszínre érkező bajtársai hosszasan küzdöttek János életéért, de a jólelkű életmentőt minden próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni. Hiánya felbecsülhetetlen.

Őszinte részvétünk a családnak és Bajtársainknak!🖤



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap