700 kilométerre lesz egymástól örök nyugalomra helyezve az Árpád hídon meghalt jegyespár - ÍME a szívszorító részletek

700 kilométerre lesz egymástól örök nyugalomra helyezve az Árpád hídon meghalt jegyespár - ÍME a szívszorító részletek

Habár a tragikus haláluk után három nappal kötötte volna össze örökre az életét annak a jegyespárnak a tagjai, akik a szörnyű Árpád hídi balesetben életüket veszítették három héttel ezelőtt, minden jel szerint a síron túl nem nyugodnak együtt. A Blikk megtudta: augusztus közepén Sz. Mónikát és dr. B. Ervint is a szülőfalujában, egymástól 700 kilométerre helyezik örök nyugalomra.
Tovább durvul a balhé, miután Puzsér Róbertet megütötte Ábrahám Róbert: mindketten elmondták, pontosan mi is történt péntek...

Levelet írt a gyermekbántalmazó jászberényi edző: szerinte a volt tanítványa, aki erőszakkal vádolja, kislányként maga...

A mindössze 32 éves menyasszony titkársági referens volt a Belügyminisztérium Köznevelési Helyettes Államtitkárságán és a környező országokban mesemondóként ismerték. A két esztendővel idősebb szerelme - akivel éppen az esküvői meghívóikat kézbesítették a baleset idején - bírósági végrehajtó-helyettesként dolgozott. A nőtől Felvidéken, míg a férfitól Erdélyben vesznek majd végső búcsút.
– A szertartások előtt Budapesten is lesz egy közös búcsúztatójuk. Az elhunyt lányomat a baleset előtt láttam utoljára, így legalább a szép mosolyára emlékszem majd – sírta el magát az édesanyja.

Mint megírtuk, a hónap elején a III. kerületben vitték be a zsaruk B. Rolandot, aki elismerte, hogy drogozott. Végül délután kiengedték, este pedig ellopott egy taxit, amivel a szemközti sávban nagy sebességgel felhajtott a hídra, ahol két kocsival is összeütközött. A brutális balesetben rajta kívül egy fiatal pár veszítette életét.

Az ámokfutó az éppen pihenőidejét tartó Ábrahám Györgyitől lopta el annak taxiját. Hiába telik az idő, lelkileg minden sokkal nehezebb számára. Ugyan a zúzódásai szépen gyógyulnak, a dulakodás közben a foga is letörött és súlyos hangszálgyulladással küszködik. Az orvosa szerint túl hangosan üvöltött segítségért.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap