Brutális pusztítás! Rémisztő mérető jégdarabok estek Pest vármegyében - Nincs még vége, mert ERRE figyelmeztetnek mindenkit

Brutális pusztítás! Rémisztő mérető jégdarabok estek Pest vármegyében - Nincs még vége, mert ERRE figyelmeztetnek mindenkit

Rémisztő méretű jégdarabok hullottak az égből a Pest vármegyei Vácegresen. Ám az ország többi részét sem éppen kímélte a vihar: a Dunántúl északkeleti részén és a Duna mentén zivatarok tombolnak. Míg délelőtt inkább az Északi-középhegység környékén volt nagyobb a felhők mennyisége, addig délutánra már a Dunántúlon is tombolt a vihar.
A Blikk is beszámolt róla, hogy kedden igencsak szélsőséges lesz az időjárás: a mai lehet ugyanis a nyár legmelegebb napja, mivel helyenként 42 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. A HungaroMet harmadfokú figyelmeztetést adott ki az ország jelentős részére a hőség miatt. Emellett azonban zivatarok is fenyegetik az egész országot, a meteorológiai szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki minden vármegyére kedden.

A zivatarok már Pest vármegyét is elérték, Vácegresen ugyanis tojás méretű jégdarabok estek. Az óriási jégről a MetFigyelő osztott meg fotókat Facebookon.


Vácon kisebb jegek estek, de nagy mennyiségben

Az Időkép osztott meg egy videót arról, hogy Vácon sem éppen derűs a helyzet: a várost elárasztották a jégdarabok, amik nagy erővel potyogtak le az égből.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap