Éppen csak elközdődött, máris szakított a TV2 csodaszép sztárja - Kiderült miért ment tönkre a kapcsolata

Éppen csak elközdődött, máris szakított a TV2 csodaszép sztárja - Kiderült miért ment tönkre a kapcsolata

A Házasság első látásra sztárja, Dávid Petra rendületlenül keresi a szerelmet, miután Andrissal elváltak a műsor után. A személyi edző eddigi élete során már több, mint 120 randin volt, melyekről folyamatosan beszámolt a követőinek. Elmondása szerint egy olyan férfira vágyik, aki ugyanannyira érdeklődik felőle, mint amennyire ő, figyelmes, szeretetteljes és gondoskodó. Azt hitte, meg is találta de végül kudarcba fulladt az új kapcsolata.
Az utóbbi időben úgy tűnt, Dávid Petra megtalálta megfelelő személyt és végre boldog párkapcsolatban él, hiszen úgy fogalmazott, hogy rég nem került hozzá ennyire közel senki. Egy felvételt is megosztott korábban, melyen a strandon romantikáztak, Petra a titokzatos udvarló ölében feküdt, miközben az illető simogatta. A pár egyébként Petra munkahelyén, az edzőteremben találkozott először, a TV2 sztárja néhány évvel idősebb, de ez nem zavarta egyiküket sem. Azonban nagyon úgy néz ki, hogy a románc amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is és máris zátonyra futott a kapcsolatuk
Ezért lett vége
– Az az igazság, hogy nem passzoltunk egymáshoz. Nem külsőleg, belsőleg. Külsőleg egy nagyon helyes, magas, izmos pasi volt. Pont olyan karakter, ami nekem bejön. De mindez kevés, ha nem egy húron pendülünk. Annyira az elején voltunk, hogy még nem alakultak ki komolyabb érzelmek, így nem is szenvedem meg annyira ezt a szakítást. Persze, jó lett volna, ha ez tényleg egy szép love story lesz, de hamar kiderült, hogy például az érzelmi világunk elég különböző – vallotta be őszintén a szakítás okáról, leszögezve, hogy ez nem jelenti azt, hogy elkeseredett volna ezen a téren.

– Kiábrándulni maximum az úriemberből ábrándultam ki, de a szerelemből egyáltalán nem. Nyitott vagyok rá, hogy jöjjön valaki, aki férfi a talpán, és végre levesz a lábamról – hangsúlyozta a Storynak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap