Hogy micsoda? Ő lehet Varga Viktor új barátnője - Sose gondolnád kivel jöhetett össze...Kép

Hogy micsoda? Ő lehet Varga Viktor új barátnője - Sose gondolnád kivel jöhetett össze...Kép

Tavasszal jött a hír, hogy szakíthatott Varga Viktor és Zsembera Liliána. A pár a TV2 Párharc műsorában szerepelt. A műsorből győztesként távoztak, ám a látszólagos harmónia ellenére úgy tűnik, mégsem volt köztük minden rendben, és szakítottak. Először abból lehetett sejteni, hogy gondjaik vannak, amikor lekerültek a közös képeik a közösségi oldalaikról. Az első pletykák után egyikük sem erősítette meg a híreket.
Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit - mondta az énekes, de exbarátnője nemrég kijelentette, hogy már nem alkotnak egy párt. Ezek után mindenkit meglepett, amikor Varga Viktor exbarátnőjéről közölt szexi felvételeket, melyeket egy közös nyaralásuk során készített róla.

Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet...
- mondta sejtelmesen Zsembera Liliána nemrég. Most azonban Varga Viktort egy szexi szőke nővel fotózták a Balatonon.

Az énekes a Nagy Ő egykori győztesével, Nyergesi Tímeával pózolt a kamera előtt, de nem árulták el, hogy miért találkoztak a strandon. A képek elég intimre sikerültek, a zenész nem fogta vissza magát, és ölelgette, ölbe is vette a lányt.


Nyergesi Tímea 2022-ben tűnt fel a TV2 sikeres társkeresőjében, amikor Árpa Attila kegyeiért küzdött. Már az első pillanattól szimpatikus volt a színszének, végül őt választotta a döntőben. A kapcsolatuk nem bizonyult tartósnak, hamar szakítottak a forgatások után.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap