Kiderült! Ő Kóbor Léna idősebb sportoló párja - Sose gondolnád ki az...

Kiderült! Ő Kóbor Léna idősebb sportoló párja - Sose gondolnád ki az...

Kóbor János lánya az utóbbi időben kész nővé érett, így nem meglepő, hogy egyre több fiú figyelt fel rá. Őt azonban csak egy valaki érdekli, méghozzá az újdonsült kedvese, akivel pár hónapja alkot egy párt. Elárulta, mit szólt az édesanyja a szerelméhez, valamint azt is, mivel foglalkozik.
Kóbor János Lánya pár hete árulta el, hogy életében először talált rá a szerelem, ráadásul teljesen váratlanul. A 17. születésnapi buliján találkozott a titokzatos udvarlójával, akivel annak ellenére, hogy azonnal megvolt az összhang köztük, nem gondolta volna, hogy összejön.
A 4-5 évvel idősebb fiúról az alábbiakat mondta el kamerák előtt:

"Áprilisban, a születésnapomon a véletlennek köszönhetően ismertem meg egy szórakozóhelyen. Utána megkeresett engem a közösségi oldalamon, és elkezdtünk ismerkedni. (...) Én úgy tudtam, hogy az első randinkon szembesült vele, hogy ki vagyok, de csak később árulta el, hogy már előtte rámkeresett. Azért eljátszotta, hogy fogalma sem volt, róla" – ecsetelte a TV2 Mokkában a megismerkedésükről.

Kiderült, mivel foglalkozik

A fiatal tehetség az utóbbi időben színésznőként és énekesnőként is kipróbálhatta magát és ezen az utón szeretne tovább is haladni, amellett, hogy mindenképp akar egy civil szakmát tanulni a jövőben egy egyetemen. Elmondása szerint a párja nem szakmabeli, hanem egy sportoló:

Örülök neki, hogy sportoló. Ezáltal motivál engem, hogy én is minél többet mozogjak. Apukám mindig mondta, hogy zenésszel ne kezdjek. Az okát nem árulta el, csak annyit, hogy van elég zenész a családban – magyarázta mosolyogva a fellegekben járó Léna.

Az Omega néhai frontemberének lánya és az édesanyja nagyon szoros kapcsolatot ápolnak, így neki is bemutatta már a kedvesét. Az újdonsült párját elfogadta Zsóka is.

"Anyukám véleménye a legfontosabb nekem. Boldog vagyok, mert nagyon kedveli a páromat. Az első találkozás után mondta nekem, hogy nagyon szimpatikus neki. Örülök, mert korábban volt egy-két fiú, akire pont az ellenkezőjét mondta, őket nem kedvelte" – hangsúlyozta ki Léna, hozzátéve, azért ez az első kapcsolata, mert korábban nem talált olyan személyt, akivel összejött volna.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap