Kiszivárgott a videó Katalin hercegnéről, Vilmos szóhoz sem jut - ÍME

Kiszivárgott a videó Katalin hercegnéről, Vilmos szóhoz sem jut - ÍME

Vilmos herceg és Katalin hercegné idén ünnepelték 13. házassági évfordulójukat. Most került elő arról egy gyűjtés, hogy milyen játékos is a kapcsolatuk valójában.

Vilmos herceg
Bár a pár a házasságkötésük óta számos komoly kötelezettség és felelősség szakadt a nyakukba, időről-időre megmutatják, hogy van egy könnyed, humoros oldaluk is - írja a newsweek.com. Egy TikTok-videó fedte fel azokat a szórakoztató pillanatokat, amikor Katalin játékosan ugratja férjét a hivatalos megjelenések során. Vilmos hol nevetett, hol pedig bele is pirult felesége beszólásaiba.

A felvétel felelevenítette azt az esetet, amikor Katalin kipróbált egy kagylósalátát a Bahamákon, amely kóstolót Vilmos azonban udvariasan visszautasított. A herceg reakcióját látva a hercegné megjegyezte, ő egy kicsit kalandvágyóbb férjénél.
Egy másik esemény során Katalin megkérdezte, hogy tarthat-e a kezében egy tarantula pókot, amivel nagyon meglepte férjét, aki retteg az óriásira nőtt nyolclábúaktól. Olyan helyzet is akadt, amikor azon civakodtak, hogy ki üssön először egy golfpályán, de természetesen Katalin került ki „győztesen” a helyzetből. Amikor férjére játszott, csak nevetett ügyetlen technikáján.

A kommentelők imádják a kapcsolatukat. Meglátásuk szerint a sok nehézség közepette szükség van humorra, amely átsegít az akadályokon, ráadásul ezek az ugratások finomak, mert a felek nyilvánvalóan tisztelik egymást.

@kittywaless he lives in fear of her #catherineprincessofwales #princessofwales #princesscatherine #princesskate #catherinemiddleton #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #princeofwales #dukeofcambridge #willandkate #williamandcatherine ♬ the perfect pair beabadoobee - 🎸


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap