Mindenkinek tátva maradt a szája Barta Sylvit látván - Elképesztő bikinis megjelenésétől eláll a lélegeztünk

Mindenkinek tátva maradt a szája Barta Sylvit látván - Elképesztő bikinis megjelenésétől eláll a lélegeztünk

A TV2 54 éves időjósának alakját bárki megirigyelhetné. Barta Sylvi legutóbb élő adásban, egy falatnyi bikiniben jelentkezett be a medence mellől.
Barta Sylvi bikinis fotóiból elég sokat láthattunk már az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hiszen 54 évesen is eszméletlen alakja van a TV2 időjósának. Most fotók helyett élőben is láthattuk, mennyire jól néz ki Sylvi, ugyanis a Mokka adásában élőben jelentkezett be, a medence széléről.

Akik eddig talán azt gondolták, hogy a TV2 csinos sztárjának talán valamilyen filtert használ, most megkapták a választ. Sylvi ugyanis a Mokka legutóbbi adásában élőben jelentkezett be a Külkerpark Sport- és Szabadidőközpont medencéjének széléről, ahol természetesen a hétvége várható időjárásáról kérdezték. Az adásban egy fekete bikinit viselt, és egyértelműen látszott, hogy ő bizony semmilyen filtert nem használ a fotóihoz: amit a képeken látunk, az van a valóságban is! Közel az 55 évhez Sylvinek továbbra is bomba alakja van, és továbbra is mindenkit lenyűgöz megjelenésével.


Nemrég vesztette el édesanyját
A gyönyörű időjós egyébként nehéz időszakon van túl. Számára a nyár nem csak a felhőtlen boldogságról, nyaralásról szól. Az 54 éves műsorvezető ugyanis nemrég, július elején veszítette el imádott édesanyját, amit a közösségi oldalán osztott meg követőivel.

„Ivák Katalin 1940-2024. Édesanyám visszaadta lelkét a Teremtőnek.

Kérte, hogy ne legyek szomorú, de a könnyeim megállíthatatlanok…

– Nyugodjon békében, az örök világosság fényeskedjék neki!” – írta bejegyzésében Barta Sylvia.

A TV2 sztárja többször tett utalást az elmúlt egy évben arra, hogy anyukája nincs jól. Az nem titkolta, hogy beteg, viszont arról sem beszélt, hogy pontosan mi történt. Talán a munka segít feldolgozni a gyászát és veszteségét, amit el kellett szenvednie.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap