Ő rúgott fel egy kisgyereket a kalandparkban - Nemrég, még Novák Katalintól vett át állami Életműdíjat...ÍME

Ő rúgott fel egy kisgyereket a kalandparkban - Nemrég, még Novák Katalintól vett át állami Életműdíjat...ÍME

Közleményt adott ki a férfi, aki a szolnoki kalandparkban bántalmazta a felügyelete alatt lévő gyereket, majd a földön fekvő fiút magára hagyta. Az esetre úgy derült fény, hogy a kalandpark kamerái rögzítették a történteket. A felvigyázó egy sportegyesület elnöke.
A kalandparban történt megrázó eseményekről tegnap számoltunk be, amikor a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. megosztotta a közösségi oldalán a felvételt, amelyen látszik a bántalmazás. A videón a csoportvezető olyan erővel rúgta meg a kisfiút, hogy az fejjel a földre esett. A következő képsorokban az is látszott, ahogy a felügyelő magára hagyja a földön fekvő gyereket.

Mint ahogy arról ma beszámoltunk, a felvételek alapján hétfőn feljelentést tettek a történtek után.

A mai nap folyamán a Yakuzák SE holnapján jelent meg egy közlemény, amelyben az az egyesület elnöke magára vállalta a történteket:

"Mint a Yakuzák Se elnöke, szakmai vezetője a szolnoki kalandparkban történtekkel a következőket tudom elmondani:
Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás"

- olvasható az oldalon, majd az írta, hogy még a helyszínen bocsánatot kért a gyerektől.

"Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent.

Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek."

Lemond a tisztségeiről
A közlemény végén pedig bejelentette a lemondását a jelenlegi pozícióiból:

"A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére. Fenti közlemény után kérem a családom és kollégáim kíméljék meg a méltatlan támadásoktól, személy szerint én vállalom a felelősséget, a sajtónak nem kívánok nyilatkozni."

Az egyesület elnöke 2020-ban „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíj elismerésben részesült, melyet Novák Katalin, család- és ifjúságért felelős államtitkártól vett át - ITT tudja megtekinteni!

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap