RENDKÍVÜLI! Lezuhant egy repülőgép, rengeteg a halott - Megrázó részletek és videó

RENDKÍVÜLI! Lezuhant egy repülőgép, rengeteg a halott - Megrázó részletek és videó

Lezuhant a Saurya Airlines egyik repülőgépe a katmandui Tribhuvan nemzetközi repülőtér közelében. További részleteket egyelőre nem közöltek.
A balesetben érintett gép, amely Nepál fővárosából, Katmanduból tartott Pokhara városába, füstölni kezdett a levegőben, majd nem sokkal később a földbe csapódott és lángra kapott. A tűzoltók és a repülőtér biztonsági személyzete is a helyszínre sietett, majd megkezdték a mentést.
Egyelőre ennyit tudni
Gyanedra Bhul, a repülőtér információs tisztje azt közölte, hogy a gép fedélzetén csak a légitársaság műszaki személyzete tartózkodott, más utasok nem voltak. További részleteket egyelőre nem árultak el.

Frissítés:

Hansraj Pandey, a Polgári Repülési Hatóság szóvivője 18 ember halálát erősítette meg. Manish Shakyát, a pilótát, aki szintén megsérült a balesetben, sikerült kiszabadítani a roncsok közül, őt a katmandui orvosi egyetem kórházába szállították. Az is kiderült, hogy a lezuhant gép Katmanduból Pokhara városába repült volna javításra.

A tájékoztatás szerint a repülő nem sokkal azután, hogy felszállt a repülőtérről, irányíthatatlanná vált és a földbe csapódott, majd kigyulladt. Korábban a szóvivő arról tájékoztatott, hogy 22 ember halt meg, de később pontosították az információkat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap