Titokban szakított a RTL sztárpárja - Már meg is mutatta ki az új férfi aki elrabolta a szívét...Ezt nem fogod elhinni

Titokban szakított a RTL sztárpárja - Már meg is mutatta ki az új férfi aki elrabolta a szívét...Ezt nem fogod elhinni

Bár a közvélemény még úgy tudja, Szabados Ágnes a Celebrandiból és az Éjjel-nappal Budapestből megismert Papp Zsomborral alkot egy párt, lapunk kiderítette, a pár valójában már jó ideje szakított. Mi több, az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil, fodrászként dolgozó férfiba, akivel jelenleg Máltán nyaral.
Szabados Ágnes csendben szakított az RTL sztárjával, már új párja van


Tavaly májusban derült ki, hogy Ági és Peleskey Bence – akivel 2019 óta alkottak egy párt – kapcsolata véget ért, s a modell már 2023 januárja óta Bondár Anna teniszezővel élt együtt. A műsorvezető egy ideig élvezte a szingli létet, de augusztusban elsőként lapunk számolt be arról, hogy a nála nyolc évvel fiatalabb, korábban a Celebrandiban szerelmet kereső Papp Zsomborral randizgat. A jóképű fiatalt lenyűgözték Ági külső és belső erényei, és kifejezetten imponált neki, hogy idősebb, mert mindig az érettebb nők tetszettek neki. Bár a köztük kialakuló kapcsolat az RTL berkein belül is nyílt titok volt, egyikük sem nyilatkozott róla, illetve közös fotókat sem osztottak meg.

Zsomborral már vége

Most azonban a Blikk megtudta, Zsombor már a múlt, Ági szívét új férfi rabolta el. Az egyik szemfüles olvasónk két fotót is felfedezett a párról, amiket eljuttatott szerkesztőségünkhöz. Ezeken Ági és új párja, Péter összebújva láthatók a máltai nyaralásuk során.
Fodrász az új szerelme
– Pétert régóta ismerem, az egyik ismert ruhaüzlet modellje volt, jelenleg pedig Oslóban dolgozik fodrászként. Szegeden született, akárcsak Szabados Ági, valószínűleg innen az ismeretség – mondta el informátorunk. – Nem tudtam, hogy van valakije, most először osztott meg közös képet a közösségi oldalán, amin Ágit is megjelölte. Meglepődtem, hogy együtt vannak, főleg, mert tudom, hogy Péter Norvégiában él. Valószínűleg távkapcsolatban vannak, de bizonyára így is boldogok, most pedig élvezik, hogy együtt tölthetnek egy kis időt – tette hozzá a férfi ismerőse.

A híradós párja civil, jelenleg Oslóban dolgozik fodrászként
A műsorvezető párja civil, jelenleg Oslóban dolgozik fodrászként

Élvezik a nyarat
A műsorvezető még mindig a jól megérdemelt szabadságát tölti Máltán: ott értük utol telefonon, és nem tagadta az értesüléseinket.

– A párom civil foglalkozású, nem közszereplő, nem is kíván az lenni. Többet nem tudok hozzátenni, mint hogy élvezzük együtt a nyarat és az életet – válaszolta kérdésünkre Szabados.

Képekért KATT IDE!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap