Újra megtörtént az elképzelhetetlen! Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Magyarországon - Részletek

Újra megtörtént az elképzelhetetlen! Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Magyarországon - Részletek

A rendőrök mellett mentő is azonnal rohant a helyszínre.

Az elmúlt időszakban sajnos egyre több olyan horrorsztorit hallani, hogy kisgyermekeket órákig a tűzforró autóban felejtenek, aminek szörnyű tragédia lesz a vége.
Hasonló jelenetek zajlottak Komáromban, ezúttal azonban nem lett tragédia a vége, miután egy kétéves kisfiúra véletlenül rázáródott a kocsiajtó. Beszámolók szerint egy édesanya a kisfiával volt vásárolni, és amikor visszaértek a kocsihoz a nő bekapcsolta a kicsit a gyerekülésbe, amíg ő bepakol a kocsiba, ekkor következett be az egyik legrosszabb rémálma: becsukódott a kocsiajtó, majd minden lezárt, a kulcs pedig szintén a járműben volt.
Egy tűző napon parkoló autóban rekedt tegnap egy kétéves kisfiú Komáromban. Az édesanyja vásárlás után indulni készült. Bepakolta holmiját a kocsiba, benne a jármű indítókulcsával, majd rögzítette a gyermeket az ülésébe. Amikor becsukta az ajtókat, a kocsi lezárt, a kisgyerek pedig bent maradt. A nő azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót
– kezdi beszámolóját Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán.

Ezt követően arról is beszámolnak, hogy a Komáromi Rendőrkapitányság járőrei a bajba jutottak segítségére siettek, majd a helyszínre érve egyikük,

Kaluha Tamás r. őrmester habozás nélkül betörte az autó egyik ablakát, így az édesanya ki tudta nyitni a gépkocsit és kivette belőle gyermekét. A kisfiúnak az ijedtségen kívül nem esett baja, de a mentők további kivizsgálásra a biztonság kedvéért kórházba vitték.
A rendőrség a bejegyzés végén felhívták a figyelmet arra, hogy ne feledjük, továbbra is hőségriadó van érvényben! Parkoló autóban soha ne hagyjatok gyereket, hiszen a jármű utasterében pár perc alatt rendkívüli forróság alakulhat ki. Ha mégis megtörténik a baj, haladéktalanul hívjátok a 112-es segélyhívó telefonszámot!



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap