Valóban igaz! Ő Kóbor János gyönyörű lánya, Léna szerelme

Valóban igaz! Ő Kóbor János gyönyörű lánya, Léna szerelme

Először szerelmes Kóbor János lánya. Léna határtalanul boldog, és örül, hogy pont nyáron talált párra, amikor több ideje van a titokzatos fiúra, aki néhány évvel idősebb nála. Ám a 17 éves lánynak a vakáció idejére is jut elég dolga, a színházi előadások mellett ugyanis szeretné beindítani zenei karrierjét.
– Nagyon vártam már a nyarat, mert számomra fontos a tanulás, de ilyenkor kicsit én is leereszthetek – kezdte lapunknak Léna, akinek nemrég köszöntött be az életébe a szerelem. Bár a fiatal lány egyelőre szeretné óvni a nyilvánosságtól kapcsolatát, azért néhány dolgot elárult a titokzatos fiúról.

– Életemben ez az első szerelem, és nagyon boldog vagyok. Különösen szerencsés, hogy nyáron talált rám, így több időnk van egymásra a párommal. Ő 4-5 évvel idősebb nálam, egy buliban ismerkedtünk meg. Nem tudta, hogy ki vagyok, csak mikor hazaért, és rám keresett a neten, akkor szembesült vele – nevetett fel Léna. – Mind a ketten nagyon elfoglaltak vagyunk, ami azért jó, mert megértőek vagyunk egymással. Bár a párom nem zenél, ettől függetlenül rendkívül támogató, és kívülről fújja már az összes dalomat.
A 2021-ben elhunyt Kóbor János lánya hamarosan önálló zenei karrierbe kezd. Már készülnek a dalok, amiken Hada Alfréddel együtt dolgoznak, és még szeretnék a nyár során kiadni őket.

– Alfréddal teljesen véletlenül sodort össze az élet, nemrég kezdtünk el dolgozni, és nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Rengeteg mindenben segít, például, hogy hogyan kell dalokat komponálni. Lesznek közös duettjeink, de önálló zenék is, egy részük már el is készült. Hamarosan kiadjuk őket, készül hozzájuk videoklip, így bízom benne, hogy a jövő szezonban már koncertezem is – mesélte a leendő énekesnő.

Bár édesapjának köszönhetően már a zene bűvöletében nőtt fel, és örökölte is a tehetséget, szeretne egyetemre járni és diplomát szerezni. Úgy véli, fontos, hogy az ember manapság több lábon álljon.

– Sok minden érdekel, de még nem körvonalazódott, hogy melyik irányba tanulok majd tovább. A zene viszont biztos, járjuk a Gyöngyhajú lány című musicallel nyáron az országot, rendszeresen képzem magam énektanárnál, emellett sokat stúdiózunk. Édesapám is tudta, hogy szeretnék énekesnő lenni. Bár támogatott, féltett is, mert jól ismerte a szakma árnyoldalait. Azt viszont biztosan nem akarta volna, hogy tehetségkutatóban próbáljam ki magam, és ez nekem sem szerepel a terveim között – jelentette ki határozottan Léna, aki saját dalai mellett Omega-slágereket is szeretne előadni.

– Akiknek eddig megmutattam az új dalokat, azoknak nagyon tetszett, az anyukám a kocsiban ülve folyton hallgatja őket. Én azonban édesapámék szerzeményeit is nagyon szeretem, és van is jó néhány, amely szerintem ma is megállja a helyét. Mindenképpen szeretnék majd közülük néhányat feldolgozni – tette hozzá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap