Az augusztus 20-i tűzjáték felgyújtotta egy társasház tetejét - ÍME a részletek

Az augusztus 20-i tűzjáték felgyújtotta egy társasház tetejét - ÍME a részletek

Tűzoltóknak kellett beavatkozniuk az augusztus 20-i tűzijáték miatt Békéscsabán, ahol kedden este a Széchenyi utcában egy társasház tetejére esett egy elem. Az incidensben senki sem sérült meg, viszont a felrobbant tűzijáték több cserepet és tetőlécet megrongált. Az eset körülményeit a katasztrófavédelem még vizsgálja.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tetőszerkezetben felrobbant tűzijáték több cserepet és tetőlécet megrongált, illetve foltokban meggyújtotta a tetőfóliát – írja a hvg.hu.
A tűzoltók a tüzet kézi erővel eloltották, majd átvizsgálták a területet. A tűz a lakásokra nem terjedt át, az eset során senkinek nem esett baja. A beavatkozás ideje során az érintett útszakaszt és járdát a hatóságok lezárták. Az incidens kialakulásának körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Nagy buli volt
Békéscsabán – az utóbbi évekhez hasonlóan – a városháza udvaráról lőtték fel az ünnepi tűzijátékot. A tűzijátékért felelős Leskovics Pirotechnika Kft. munkatársa arról számolt be, hogy a mostani alkalommal több mint 350 tűzijáték repült az égbe a hatperces tartó látványosság során – írja a behir.hu.

Az augusztus 20-i programsorozat Békéscsabán Rúzsa Magdi koncertjével zárult.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap