Családi botrány Gáspár Győzőéknél – Győző papa egy huszonéves lány fejét csavarta el – A showman az esküvőjükre sem ment el

Családi botrány Gáspár Győzőéknél – Győző papa egy huszonéves lány fejét csavarta el – A showman az esküvőjükre sem ment el

Gáspár Győző rossz szemmel nézi édesapja új kapcsolatát. Az új asszony a húszas éveiben jár, majdnem ötven évvel fiatalabb az idősebb Gáspár Győzőnél. A showman még az esküvőjükre sem ment el.

Gáspár Győző nagyon megharagudott édesapjára, mivel új asszonyt hozott a házhoz. Az énekes showman emiatt még a tavaly nyári esküvőre sem ment el a családjával. Nem nézi jó szemmel, hogy az idősebb Gáspár Győző egy nála majd ötven évvel fiatalabb nőt vett feleségül. Úgy véli, ezzel meggyalázta édesanyja emlékét, aki kilenc éve hunyt el.
Családi botrány Gáspár Győzőéknél – Győző papa egy huszonéves lány fejét csavarta el – A showman az esküvőjükre sem ment el

„Kilenc év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van”
– mondta el a titkot a TV2 Tények Plusz műsorában a showman.

Állítólag sokan nem értik, miért sajnálja az édesapjától a boldogságot. A Blikk úgy tudja, idősebb Gáspár Győző egy nála közel ötven évvel fiatalabb feleséget választott. A lap értesülései szerint a húszas évei elején járó hölggyel két éve alkotnak egy párt, tavaly össze is házasodtak. A Romantic frontembere nem szeretett volna ezzel kapcsolatban újabb kérdésekre válaszolni, viszont a család egyik közeli ismerőse beszédesebb volt.
„Győző régóta beszél arról, hogy az édesapjával megromlott a viszonya, de konkrétumokat nemigen említ. Nos, az egyik fő ok az, hogy Győző papa új asszonyt hozott a házhoz, ami az idősebbik fiát nagyon rosszul érintette. Ő úgy gondolja, ennyi együtt töltött évtized után az édesapjának kötelessége lenne özvegyként élete végéig gyászolnia az édesanyját, ahogyan ezt a roma hagyományok is előírják”
– mesélte az informátor.

„Már azt sem nézte jó szemmel, amikor ismerkedni kezdett, de az végleg kiverte nála a biztosítékot, hogy egy huszonéves nő lett a párja, aki az unokája lehetne. Győzőnek az is nagyon fáj, hogy a rokonok mind elfogadták ezt a kapcsolatot, és részt vettek a tavaly nyári esküvőn. Ő azonban nem ment el, ahogyan a felesége és a lányai sem.”

Gáspár Győző testvére, Zsolti viszont sokkal megengedőbb és támogatóbb az édesapja új kapcsolatával. Ez tovább rontja az elmérgesedett viszonyt a bátyjával.

„Csendesen élik az életüket, és egy nagyon jóravaló asszonykáról van szó. A családunk minden tagjával jóban van, és mi mind támogatjuk is őket abban, hogy boldogan éljenek. Győzőnek is ezt kéne tennie. Túl sok energiát fektet abba, hogy haragudjon, és nem hiszem, hogy ez neki jó…”
– mondta Zsolti a Borsnak.

Idősebb Gáspár Győző ennek ellenére élvezi a friss házas életet. A Blikk úgy tudja, legutóbb Zalakaros egyik legszebb wellnesshoteljében töltött el néhány napot az új feleségével.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap