Élő adásban rontottak rá a kommandósok a magyar sztárra - ÍME

Élő adásban rontottak rá a kommandósok a magyar sztárra - ÍME

Élő adásban beszélgetett a követőivel egy fiatal TikToker, mikor egyszer csak körbekerítették a rendőrök, és megbilincselték. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért csaptak le a fiúra.
Néhány nappal ezelőtt az utcán, egy lépcsőn ülve, sörözés közben indított élő adást a TikTokon J. Patrik. Az influenszer a videón éppen arról beszél, hogy mindenre fel van készülve.

Patrik ezután még kortyolt egyet a söréből, ekkor viszont egy kiáltást lehetett hallani, hogy „rendőrség”. A fiú egy kimért „Jaj!”-jal reagált, a következő pillanatban pedig már leterítették a földre és megbilincselték őt a rendőrök.
A zsaruk ekkor észrevették, hogy az elfogást élőben közvetítette a csatornáján Patrik. A videóban azt is hallani, hogy az egyik intézkedő rendőr megkér valakit, hogy állítsa le a felvételt. Azonban az influenszer elfogása nem maradt titkokban, mivel az egyik követője rögzítette az élő felvételnek ezen részét.

Az Origo megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, de a hatóságok nem árulták el, hogy pontosan milyen bűncselekmény gyanúja miatt tartóztatták le a fiút. A videós követői is csak tippelgettek kommentben.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap