Felfoghatatlan tragédia! Meghalt a 8 éves kisfiú az úszásoktatáson, annyira megijedt - Ez derült ki most

Felfoghatatlan tragédia! Meghalt a 8 éves kisfiú az úszásoktatáson, annyira megijedt - Ez derült ki most
A kép illusztráció

Hiába küzdöttek az életéért, miután kihúzták a medencéből, nem tudták újraéleszteni a mentősök azt a nyolcéves kisfiút, aki hétfőn délután megijedt, majd rosszul lett egy magán-úszásoktatáson. Az édesapja végignézte a halálát, ugyanis amikor kiemelte a medencéből, a gyermeke még életben volt.
A szemtanúk beszámolója alapján megijedt és rosszul lett az úszómedencében a nyolcéves biharlonkai kisfiú, aki egy magánoktató által szervezett úszásoktatáson vett részt hétfő délután Vaskohszikláson, Bihar megyében. A gyerek még életben volt, amikor kihúzta a medencéből az édesapja és az oktatója, azonban nem sokra rá eszméletét vesztette. Egy órán át küzdöttek az életéért és próbálták újraéleszteni a helyszínre érkező mentősök, de sajnos nem jártak sikerrel, hétfő estére már halottnak nyilvánították a kisfiút – számolt be róla a maszol.ro.
Nem tudtak segíteni rajta
„Augusztus 19-én, 16.45-kor a Bihar Megyei Rendőrfelügyelőséget a 112-es segélyhívón keresztül értesítették arról, hogy Vaskohsziklás településen egy kiskorú belefulladt egy medencébe. A helyszínen a rendőrök azonosították a szóban forgó személyt, aki egy nyolcéves biharlonkai gyerek volt. Az első vizsgálatok szerint egy családtagja kíséretében, egy oktató által szervezett úszótanfolyamon vett részt a szóban forgó medencében” – olvasható Alina Fărcuța főfelügyelő, a bihari rendőrség szóvivője hétfő este kiadott közleményében.

A közlemény alapján a boncolást követően lehet megállapítani a halál pontos okát.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap