Jégeső és villámárvíz az ország több részén! EZEKBEN a pillanatokban tarolja le Budapestet az ítéletidő - Videó a pusztításról

Jégeső és villámárvíz az ország több részén! EZEKBEN a pillanatokban tarolja le Budapestet az ítéletidő - Videó a pusztításról

Brutális erővel csaptak le a viharok az országban: Debrecenben és Hatvanban hatalmas mennyiségű jég hullott, utóbbiban még villámárvizet is okozott a hirtelen lezúduló csapadék. Hamarosan megérkezik Budapestre is az esőzés.
A Blikk is beszámolt róla, hogy a meteorológiai szolgálat számos járásra elsőfokú riasztást adott ki a zivatarok miatt. Az ország keleti, valamint északi tájai voltak érintettek. Ezek közül többfelé már meg is mutatta az erejét a vihar: Debrecenben például teljesen fehérre festette a földet a rengeteg apró jégdarab. A városban hirtelen esett le meglehetősen nagy mennyiségű jég, erről az Extrém időjárás nevű Facebook-oldal osztott meg egy fotót és egy videót.
Az Időkép pedig azt mutatta meg, hogy milyen sűrű felhők érkeztek a város felé.





Hatvanban még villámárvíz is volt
Hatvan sem járt túl jól: a várost is hasonló mennyiségű és erejű jég verte le, amit eső kísért, így egy villámárvíz is kialakult a városban, és az utcán hömpölygött a víz. Erről az Időkép és a MetFigyelő osztottak meg felvételeket.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap