Schmuck Andor újra szerelmes! Nem hiszed el, de vele él már egy éve boldog párkapcsolatban - ÍME

Schmuck Andor újra szerelmes! Nem hiszed el, de vele él már egy éve boldog párkapcsolatban - ÍME

Hosszú idő után ismét rátalált a boldogság Schmuck Andorra egy titokzatos nő személyében. A politikus izgatottan mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg a párjával. Az is kiderült, hogy már egy éve összejött a hölggyel, akit szeptemberben fog először bemutatni.
Schmuck Andor eddig sem titkolta, hogy keresi a szerelmet, sőt, annyira vágyott a nagy Ő-re, hogy egy társkereső alkalmazásra is felregisztrált, hátha ott találja meg az igazit. Eddig nem volt túl nagy szerencséje a szerelemben az 54 éves politikusnak, hiszen két válása után egyre kínosabb, komikusabb és olykor megdöbbentőbb randizós sztorikba keveredett. Volt olyan, aki a temetőben akarta látni, olyan, aki a zsarolására készült, de olyan is, aki az éjszaka közepén faképnél hagyta őt az exével.
Egy éve él boldog párkapcsolatban
Kilenc hónap alatt 30 nővel ismerkedett meg és úgy tűnik, nem volt hiába a lelkesedése, hiszen kiderült, hogy új párja van. A párkereső app ellenére új kedvese a közösségi médiában keltette fel a figyelmét, majd egy tévéforgatáson ismerte meg közelebbről is az illetőt. A story.hu-nak elárulta, hogy először szeptember 15-én, Szenes Iván emlékestjén mutatja majd be nagyközönség előtt a titokzatos hölgyet, és még az is lehet, hogy egy szerelmes duettet énekelnek el együtt. Azt is elmesélte, valójában nem friss a kapcsolatuk, ugyanis egy éve egy párt alkotnak és nem is lehetnének boldogabbak. A tévéfelvételen való megismerkedésből arra lehet következtetni, hogy talán ismert személy a kedvese, amire így felelt Andor:

Igen, ismert, én ismerem, felismerem minden reggel, amikor magam mellé nézek. És ez jó – mondta humorosan. A jövőt tekintve bizakodik, de egyelőre inkább a jelenre akar koncentrálni.

– Úgy vagyok ezzel is, mint a svéd favágó. Faragom, de nem tudhatom előre, hogy mi lesz belőle, gerenda vagy fogpiszkáló. Ennek ellenére csinálom, fáradhatatlanul – tette hozzá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap