Fekete vasárnap! EBBEN a drámai motorbalesetben vesztette életét - Megjöttek a tragikus részletek

Fekete vasárnap! EBBEN a drámai motorbalesetben vesztette életét - Megjöttek a tragikus részletek

Egy nap alatt két halálos motorbaleset is történt a hazai utakon. Az egyik motoros a Mátrában, a másik Baranya vármegyében hunyt el.

Ahogy abból korábban írtunk, hiába küzdöttek a mentősök a motoros életéért, aki eddig tisztázatlan körülmények között csapódott szalagkorlátnak a Mátrában napközben. A 41 év körüli férfi a helyszínen életét vesztette. A Tények arról számolt be, hogy baráti társaság túrázott a hegyvidéki kanyargós utakon, és a végzetes balesetet elszenvedő férfi nagy sebességgel ütközött a szalagkorlátnak.
Egy másik tragédia is történt vasárnap Összeütközött két személyautó és egy motorkerékpár a 6601-es út 19-es kilométerénél, Bükkösd külterületén, Pécs közelében vasárnap délután. A baleset következtében a motor az árokba csapódott – számolt be a Katasztrófavédelem. A szigetvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A 6601-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta a Bama.hu-t, hogy a baleset során az egyik személygépjármű áttért a másik sávba, ahol frontálisan ütközött a motorkerékpárral. A portál információi és a Tények riportja szerint a motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette, a vele utazó hölgy súlyosan, az autó sofőrje könnyebben sérült.

dddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap