Fotó! Ő Kóbor Léna titokzatos párja, akit még senki nem látott ezidáig

Fotó! Ő Kóbor Léna titokzatos párja, akit még senki nem látott ezidáig

Kóbor Léna, Kóbor János lánya sejtelmes fotót osztott meg Instagram-követőivel. Mint kiderült, a 17 éves lány életében először szerelmes. Sőt, most először együtt is nyaraltak a párjával, ám eddig még nem mutatta meg a nagyközönségnek a választottját.

Titokzatos sportolóval romantikázott Olaszországban Kóbor János lánya. Kóbor Léna a Borsnak elmondta, hogy öt napot töltött Lignanóban, és a várost azért szereti nagyon, mert már nagyon jól ismeri, hiszen tíz éve visszatérő vendégek ott. Ezt az utazást most a szerelme tette különlegessé számára, mivel ez volt az első utazás, ahová a párja is vele ment.
Léna nagyon izgult, amikor be kellett mutatnia a családjának a fiút, akivel nyár elején jöttek össze.

„Nagyon vicces folyamat volt bemutatni őt az egész családomnak és a baráti társaságomnak. Nagyon izgultam, hogy ki, mit fog szólni, de mindenki nagyon pozitívan fogadta és nagyon gyorsan beilleszkedett” – mesélte Léna.

Marad a titkolózás, egyelőre
A fiatal fiúról egyelőre túl sokat nem tudni; korábban kiderült, hogy egy 4-5 évvel idősebb sportoló rabolta el Léna szívét – amint arról a Blikk is beszámolt. A lány a közösségi oldalára is csak egy sejtelmes közös fotót tett ki, a titkolózás pedig nem véletlen: az Omega egykori frontemberének lánya nem szeretné, hogy ez bármit is elrontson.
„Nagy újdonság neki visszaolvasni rólunk a cikkeket az újságban, nehéz is hova tenni, ha az ember nem tapasztalt még ilyet. Már korábban megbeszéltük, hogy a kapcsolatunk valójában csak kettőnkre tartozik.”

Számunkra az a lényeg, hogy mi történik kettőnk között, nem pedig az, hogy próbáljunk mutatni kifelé valamit, ezért egy ideig biztosan nem fogok mutatni a barátomból semmit, de nem kizárt, hogy ez megváltozik
– szögezte le a tehetség.

ITT nézheted meg a közös fotót

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap