Hatalmas a gyász Pély Barnánál - Sajnos már nincs közöttünk

Hatalmas a gyász Pély Barnánál - Sajnos már nincs közöttünk

Egy év múlva már az ötvenedik születésnapját fogja ünnepelni Pély Barna, azonban már nem tölthet több szülinapot együtt az édesapjával. A zenész megtörten jelentette be, hogy elhunyt a szeretett családtagja.
Pély Barna egy ideje már nem a nyilvánosság előtt éli az életét, pedig egykor olyan műsorokban szerepelt, mint a Kifutó, a Megasztár, illetve folyamatosan járták az országot a B The First című zenekarával. Szinte hihetetlen, de az énekes hamarosan 49 éves lesz, ami már igencsak közelít az ötödik X-hez. Erről nemrégiben úgy fogalmazott, hogy "nem fogok várni még egy évet, hogy utána boruljak ki."
A zenész pályán való elindulásban a szülei inspirálták őt, hiszen édesapja zongorán, édesanyja pedig hegedűn játszott. A zenei műveltségét is megalapozták a szülei: volt, hogy Michael Jacksont, a Jézus Krisztus szupersztárt, vagy éppen Richard Wagnert kellett hallgatnia otthon. Arra is volt példa, hogy elgondolkozott, talán más valamibe kéne belefognia.

"Volt ilyen vadhajtásom, hogy szerettem volna egy éttermet vezetni, de aztán elmúlt. Végül is mindig zenész akartam lenni" – jelentette ki a Palikék Világa by Manna YouTube-videójában.

Egy fájdalmas titokról is lerántotta a leplet az előadó, miközben a gyermekkori emlékeiről mesélt. Mint kiderült, elhunyt az édesapja – vette észre a story.hu.

Sajnos, édesapám már eltávozott közülünk, ebben az évben – árulta el a kamerák előtt szomorúan és megemlítette, az apja szinte mindenhez értett, igazi polihisztor volt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap