ÍGY kérte meg Magyarország kedvenc énekesnőjének kezét, az RTL sztárja - Videó

ÍGY kérte meg Magyarország kedvenc énekesnőjének kezét, az RTL sztárja - Videó

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány a múlt vasárnap ringbe szállt az RTL Sztárbox című műsorában Hódi Pamela ellen, ám a harmadik menetben feladta a küzdelmet. De Fanni így is győztes volt, hiszen Fenyvesi Barna a nézőtéren szurkolt neki, ráadásul az igazi meglepetés a meccs után érkezett, a szerelme ugyanis gyűrűvel várta az öltözőben.
Amint arról a Blikk is beszámolt, VV Barna megkérte a szerelme, Halastyák Fanni kezét annak a sztárboxos mérkőzése után. Az RTL Fókusz kamerája jelen volt a Sztárbox eddigi legromantikusabb pillanatánál is, a videót pedig most meg is mutatjuk:
Amúgy igen
– hangzott el a válasz a meghatódott Nemazalánytól. VV Barna szerint a meséjük csak most kezdődik.
Egymás mellett megnyugodtak

Heves a kapcsolatunk, mégis sokkal nyugodtabb lettem mellette, tehát nem feltétlenül vágyok erre az állandó menésre, hogy minden hétvégén buli, csajozás... Úgy érzem, erre jelenleg nincs szükségem
– mondta korábban a szépségről VV Barna.

Idén nyár elején még arról nyilatkoztak, hogy nem élnek együtt, ugyanis Barna a legjobb barátjával, VV Verával lakik, ám ennek ellenére is leszögezte: komolyak a szándékai az előadót érintően. Úgy tűnik, most bebizonyította, hogy tényleg lehorgonyozott a párja mellett.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap