ÍGY reagált valójában Tóth Gabi, miután végignézte Peter Šrámek előadását

ÍGY reagált valójában Tóth Gabi, miután végignézte Peter Šrámek előadását

Úgy véli, a Sztárban sztár történetében még senki sem utánozta őt olyan hitelesen, mint a szlovák származású énekes.

Peter Šrámek Tóth Gabiként lépett színpadra a Sztárban sztár All Stars szombat esti élő adásában, az Átkozott nyár című dalt adta elő. Produkcióját a zsűri tátott szájjal és álló tapssal fogadta, a minap pedig az énekesnő is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy hogyan érez a szlovák származású énekes előadását illetően.
Šrámek a Blikknek azt mondta, nagyon büszke arra, hogy Tóth Gabi bőrébe bújhatott. Hangsúlyozta, hogy szívét-lelkét beletette a produkcióba, így bízik abban, hogy az énekesnő büszke rá.

Nagyon, meg is hatódtam, mert nem egy paródiát csinált belőle a Šramek úr, hanem tényleg elmélyült a dal mondanivalójában, amit megírtunk Zével, és nagyon-nagyon hálás vagyok neki, hogy nem kigúnyolta ezt a dalt, hanem komolyan vette
– mondta Tóth Gabi, aki később azt is elárulta, hogy egy ponton felhívta telefonon az énekest, hogy elmondja neki, mi a dal háttere.

A lap érdeklődésére az énekesnő azt is megosztotta, hogy noha többen is alakították már őt a Sztárban sztár évadaiban, véleménye szerint eddig Šrámek volt a legjobb az utánzásában, hangok és érzelmek terén is.

Meg hát az van, hogy ez a dal nekem a legmélyebb és legkedvesebb dalom, szóval hogy ehhez nyúlt, nekem ez nagyon nagy boldogság
– tette hozzá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap