ITT a nagy bejelentés! Óriási változások az RTL-en - Az összes műsort érinti...EZ az oka

ITT a nagy bejelentés! Óriási változások az RTL-en - Az összes műsort érinti...EZ az oka

Kolosi Péter eddig nem hallott titkokat árult el arról, hogy milyen hatalmas változások várhatóak az RTL-en. Az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt Istenes Bence leváltásáról is az Álarcos Énekesben. Emellett arra is kitért, hogy Sárközi Ákos az idei Konyhafőnökben nem lesz zsűritag.
Az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese újításokról beszélt az RTL-en A Fort Boyard, Nyerő Páros és az Álarcos énekes visszatér
Az RTL készül a The Floor újabb szériájával, valamint Az ugrással is
Az RTL egyre több újítást vezet be az utóbbi időben, hiszen ahogy arról mi is írtunk, hamarosan érkezik Az Árulók, illetve a Házasodna a gazda vadiúj évada is. Nemrégiben startolt el 15 év után a Kalandra Fal!, majd a Kabát FC, X-Faktor és a Sztárbox is, de tartogat még nagy durranásokat a csatorna. Ezekről az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter mesélt bővebben az Indexnek.

Mint kiderült, teljes gőzzel menetel előre az RTL, ezért dupla szériával érkezik Az Árulók- Gyilkosság a kastélyban nyomozós reality ősszel.
- Az első évad sikere után ráadásul úgy ítéltük meg – és nem utolsósorban a nézői reakciók miatt kezdtünk el ezen gondolkodni –, hogy ez tipikusan az a formátum, ami valószínűleg civilekkel is érdekes tud lenni. Ez a műsor ugyanis alapvetően a játékosok személyiségéről szól, hiszen más igazából nincs is benne. A celebeket ugye idézőjelben legalább ismerjük, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy mindenkiről van valamiféle benyomásunk, és ezzel együtt nézzük őket a játékban. Így is nagyon érdekes, ezt már megtapasztaltuk az első évadban, és látni fogjuk idén is. A celebes lesz ugyanis az első, ami adásba kerül, de emellett elkészült egy másik évad is, amit egy nagyon nagyszabású casting után civilekkel forgattunk le, és szintén leadunk még ősszel - árulta el Kolosi Péter, és hozzátette: nagyon érdekes, hogy mennyire más, amikor celebek és amikor civilek szerepelnek a műsorban, hiszen még a hangulatuk is különböző.

A game showk szerelmeseinek sem kell aggódnia, a vezérigazgató-helyettes bejelentette, hogy pár hónap múlva debütál a The Floor újabb szériája és Az ugrás-ra is számíthatnak majd az érdeklődők. A Hell Boxing Kings kapcsán kitért arra is, hogy a csatornához igazoló Gelencsér Tímea hogy jött a képbe Árpa Attila mellett. "Nyilván ez egy közös döntés a Hell csapatával, mert – bár természetesen van közünk hozzá – a Hell Boxing Kings elsősorban az ő műsoruk. Ne felejtsük el, hogy ez egy nemzetközi produkció, ahol nagyon lényeges szempont az is, hogy valaki képernyőképesen beszéljen angolul, mert ott vannak kifejezetten angol nyelvű műsorvezetői feladatok is, tekintettel arra, hogy maga a versenyzői gárda nemzetközi. Ezeket a szempontokat összesítve tartottunk castingokat, és a Hell-lel együtt döntöttük el, kik vezessék a műsort" - részletezte.

Istenes Bence nem lesz műsorvezető az Álarcos énekesben
Kolosi kihangsúlyozta, hogy szeptember 16-án ismét új műsor lesz látható a képernyőkön, hiszen indul a Fort Boyard. Emellett idén is lesz Nyerő Páros és az Álarcos énekes is visszatér, ám ezúttal nem Istenes Bence vezetésével. Kiderült, miért nem rá esett a választás:

"Ez ki fog derülni a műsorból. Nem szeretnék még túl sok titkot elárulni, de nem csak az említett változtatások történtek a produkcióban – egyébként lesz majd szerepe Istenes Bencének is, de most csak annyit mondhatok, hogy megváltozott a nyomozócsapatunk is. Úgyhogy én azt javaslom, hogy mindenki nézze az Álarcos énekest, nyilván ez egy olyan műsor, ahol a nyomozókon kívül mást nem fogunk előre bejelenteni – a szereplőket pont úgy, ahogy korábban, még az RTL székházába is inkognitóban hoztuk be, és az eredményhirdetésnél ugyanúgy, ahogy eddig, kiküldtük a közönséget a felvételek alatt. Nagyon érdekes lesz a műsor, ráadásul most már viszonylag hosszú ideje nem került hasonló jellegű formátum képernyőre a piacon. Úgyhogy én nagyon örülök, hogy visszatér, mert visszagondolva, ha a Covid-időszakban valami mosolyt fakasztó és könnyed szórakozást nyújtott, az szerintem pont az Álarcos énekes volt" - ecsetelte a lapnak.

A Konyhafőnököt szintén műsorra tűzi az RTL, és mint arra korábban fény derült, már Sárközi Ákos nélkül. Erről így fogalmazott Péter:

"A Konyhafőnök is teljesen megújult. Sárközi Ákos ebben az évadban valóban nem lesz zsűritag, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne találkozhatnának még vele a nézők akár ebben a szerepkörben, hiszen az ítészek köre bővül. Be fogjuk mutatni az új csapatot – annyit elárulhatok, hogy több személyi újdonság is lesz benne, és a műsor szerkezete is megváltozott. Az RTL-es ritmust tekintve viszonylag régen, utoljára egy éve volt képernyőn a formátum, egyébként még zajlanak a felvételek, és ahogy hallom, az epizódok kifejezetten érdekesek és izgalmasak lesznek" - magyarázta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap