Még most sem lehet felfogni! ITT találták meg Dani holttestét

Még most sem lehet felfogni! ITT találták meg Dani holttestét

Tizenegy napnyi bizonytalanság után kedden megtalálták a rejtélyes körülmények között kámforrá vált B. Dánielt, ám sajnos már csak a fiatalember holtteste került elő. Ami biztos, idegenkezűség nem történt, tehát bűncselekmény áldozatává nem vált, de hogy egészen pontosan mi okozta a halálát, egyelőre nem tudni.
„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette, pontosabbat még mi sem tudunk” – közölte a közösségi oldalán az édesanyja, aki megköszönte a rengeteg segítséget, amit országszerte kaptak a nehéz napokban. Ahogy arról beszámoltunk, a 29 éves borjádi férfi Kalocsa és Dusnok között leszállt a buszról. Édesanyja azonnal elindult érte, miközben telefonon végig tartották a kapcsolatot, ám mire odaért, Daninak nyoma veszett.

– Rossz buszra szállt – mondta korábban Zsuzsanna a Blikknek, aki ekkor, szeptember 6-án beszélt utoljára a fiával. – A pécsi járat helyett a bajaira váltott jegyet, ezt jelezte is nekem, mondtam semmi baj, szálljon le, bárhová elé tudok menni autóval. Ezután azt mondta, rosszul érezte magát a tömött, átforrósodott, levegőtlen buszon, amiről Dusnokon leszállt. Innentől nyoma veszett – tette hozzá. Kiderült, egy helyi férfi látta a település melletti Vajas csatorna hídján is, strandolók pedig arról számoltak be, hogy a fiatal beugrott a vízbe, ahonnan kiúszott.
Az édesanya szerint fiának voltak magánéleti és egészségügyi problémái is, de ezeket meg tudták beszélni, Dani felállt, új munkahelyet talált, semmi nem utalt arra, hogy ki akarna futni a világból. Gyermekvédelemben dolgozott, elesett, elveszett srácoknak segített, részt vett a Bátor táborok szervezésében, tervei voltak, nem ment el az életkedve. A család szerint valami miatt megzavarodhatott, megtalálására az egész ország összefogott. Az ismert eltűnt-kereső, Nagy László már az első napokban felvette az édesanyjával a kapcsolatot. A bejegyzéseit több tízezren megosztották, túlzás nélkül kijelenthető, hogy az egész ország összefogott.

– Tartottam a helyi polgárőrökkel is a kapcsolatot, a fiatalembert végül egy villanyoszlop tövében találták meg, ahol vélhetően önkezével vetett véget az életének, áramütés érhette. A kutatás közben nehéz dolgunk volt, nem lehetett tudni, hogy pontosan mi és miért történt. Annyi emberhez eljutott a keresés, hogy sok fals információt is kaptunk a hollétéről, amiket minden esetben le kellett ellenőrizni – mondta el a Blikknek Nagy László.

„Az elmúlt egy évben nagyon sok minden történt. Kisért a balszerencse, amiket a rossz döntéseim idéztek elő. Volt akit megbántottam, ezért nem is várok sem sajnálatot, sem megbocsátást. Most azonban ezt próbálom megfordítani” – fogalmazott két hónappal ezelőtt az utolsó bejegyzésében a fiatalember.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap