Megtörtént a legrosszabb! Nem tudták megmenteni az életét, nem sokkal ezelőtt elhunyt Lagzi... - ITT vannak a fájdalmas részletek:

Megtörtént a legrosszabb! Nem tudták megmenteni az életét, nem sokkal ezelőtt elhunyt Lagzi... - ITT vannak a fájdalmas részletek:

Elhunyt Kozelka László, a mulatós zene ikonja, akit Lagzi Laci néven ismertek, és aki évtizedek óta Galambos Lajos legjobb barátja volt. A zenész állapota váratlanul vált életveszélyessé, ekkor került a kórházba, ám az életét már nem tudták megmenteni. Galambos Lajos megrendülten nyilatkozott a szomorú hírről, amely nemcsak a zenészvilágot, hanem közeli barátait és szeretteit is megrázta.
Alig pár órával ezelőtt számoltunk be mi is arról, hogy Galambos Lajos legjobb barátja, a mulatós zene egyik ikonja, Kozelka László életveszélyes állapotban került kórházba, most pedig az a szomorú hír érkezett, hogy a Lagzi Laci néven is ismert zenész életét már nem tudták megmenteni, a mai napon elhunyt.
A megrázó hírről most maga Lagzi Lajcsi számolt be a Borsnak.

Pár perccel ezelőtt elment Laci
– mondta el a lapnak a gyásztól megtört hangon Galambos Lajos csütörtökön késő délután.

Kozelka László és Galambos Lajos évtizedek óta szoros barátságot ápoltak egymással, nem véletlen, hogy Laci volt az egyetlen, akire Lajcsi a „Lagzi” nevet is átruházta, s nemcsak a tehetsége, de az emberi nagysága miatt is.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap