Minden jel arra utal, hogy az eljegyzést követően, most szakított a csodaszép magyar énekesnő és párja az RTL sztárja - Ugye mindenki tudja kik ők...EZ történhetett

Minden jel arra utal, hogy az eljegyzést követően, most szakított a csodaszép magyar énekesnő és párja az RTL sztárja - Ugye mindenki tudja kik ők...EZ történhetett

Egy hónapja se jegyezte el Halastyák Fannit párja, Fenyvesi Barna, ám az egykori ValóVilág-szereplő Instagramjáról eltűntek a közös képek. Ennyi lett volna a szerelem, szakított a fiatal pár? Pedig a hónap elején még eljegyzésnek örülhettek.
Még szeptember elején kérte meg Fenyvesi Barna, azaz VV Barna Halastyák Fanni, vagyis Nemazazlány kezét. Az egykori ValóVilág-sztár az eredeti tervei szerint a ringben kérte volna meg barátnője kezét, ám mivel párjával elmaradt az ottani interjú, így rögtönöznie kellett, és végül hátul, a backstage-ben, az RTL kamerái előtt térdelt le Fanni elé.
Barna akkor úgy fogalmazott, a meséjük csak most kezdődött, korábban pedig arról is mesélt, hogy kapcsolatuk heves, mégis úgy érzi, szerelme mellett megnyugodott. És az is kiderült, hogy Fanni semmit nem sejtett Barna tervéből, így nagyon meglepte őt a lánykérés. Amikor pedig arról kérdezték őket, hogy van-e már tervük az esküvőre, mindketten mondták, hogy még várnak a tervezéssel. Egyelőre a dátum sincs meg, csupán annyit tudni, hogy Fanni nem szeretné nagy dobra verni, és inkább szűk körben tartaná meg az eseményt.

Mi történhetett?
Most azonban úgy tűnik, valami talán még sincs rendben kettejük, mivel VV Barna Instagramjáról úgy eltűntek a közös képek, mintha nem is ismernék egymást Fannival. Ez pedig egyet jelenthet: szakított a pár.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap