Mindenkit meglepett! Ő Lukács Miki új szerelme, sőt már a baba is úton van...Ettől leülsz

Mindenkit meglepett! Ő Lukács Miki új szerelme, sőt már a baba is úton van...Ettől leülsz

Micsoda örömteli fordulat: újra apai örömök elé néz Lukács Miki! Amióta szakított feleségével, Peller Annával több sikertelen kapcsolata is volt, és bár még a Celebrandiban is szerepelt, a műsorvezető sokáig nem találta az igazit. Most azonban alaposan felgyorsult körülötte az élet: megmutatta új párját, sőt, kiderült, hogy már a közös baba is úton van.
Lukács Miki válása után több sikertelen kapcsolata volt, de most új párjával közös babát várnak Peller Anna és Lukács Miki 14 évnyi házasság után váltak el, de jó viszonyt ápolnak, és közös gyermeküket egyetértésben nevelik Miki szerelemre várnia kellett, de végül talált új párját, Alexát, aki már várandós Úgy tűnik, végre felragyogott a szerencsecsillaga, ugyanis egy gyönyörű fiatal hölggyel járja be éppen Szicíliát, az Instagramon 24 óráig látható történetei között pedig egy olyan kép is feltűnik róluk, amelyen a bikiniben Miki mellett pózoló hölgy pocakja jól láthatóan kerekedik.
„Baby loading”, azaz baba töltődik – írta a fotóra Lukács Miki, akit a nyaralásán értünk utol.


– Igen, igaz a hír, babát várunk, immár hetek óta növekszik Alexa pocakjában és jövőre érkezik a kisfiunk. Az Instagram-történetet kicsit elszúrtam, mert még nem akartuk bejelenteni a nagy nyilvánosságnak, csak a közeli ismerősökkel tudattuk volna, de ez már csak így alakult – mesélte Lukács Miki, aki azt is hozzátette, párjának civil foglalkozása van, egy online marketing céget működtet és noha tavaly december óta egy párt alkotnak, kerüli a nyilvánosságot. Az egyre népesebb család már közös nyaraláson is volt Peller Annával és új párjával, valamint kislányukkal, Annabellával.

– Egyiptomban voltunk együtt, mindenki szeret mindenkit, Annabella pedig boldogan várja a kistestvére érkezését. A válásunkat Annával pedig heteken belül kimondják – árulta el Lukács Miki.

14 évnyi házasság után nem könnyű tovább lépni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Peller Anna és Lukács Miki példája. Az egykori házaspár ugyan immár másfél éve külön él egymástól, tizenegy éves kislányuk azonban örökre összeköti őket. A házaspár a különköltözés után is jó viszonyt ápolt egymással, gyakran látták együtt programozni őket, és közös gyermeküket is egyetértésben nevelik.

A szerelemre azonban mindkettejüknek várni kellett, ami nem is csoda, hiszen Anna és Miki is többször beszélt arról, hogy szakember segítségét is igénybe vették. A műsorvezető azonban később már nyitott az ismerkedés felé, ahogyan Peller Anna is, akit – bár a magánéletéről nem sokszor nyilatkozik – tavaly szeptemberben láttak együtt kézen fogva egy férfival, akivel úgy tűnt, együtt vannak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap