Most jött a drámai bejelentés az RTL sztárjától - Sajnos már nem vagyok terhes

Most jött a drámai bejelentés az RTL sztárjától - Sajnos már nem vagyok terhes

VV Reni a közösségi oldalán jelentette be, hogy már nem hordja a szíve alatt a villában fogant gyermekét. A fiatal lány megerősítette a híreket a szakításról, közben pedig elárulta, hogy a babája sincs már meg.
A Blikk is beszámolt róla, hogy szakított a ValóVilág legutóbbi évadának szerelmespárja, VV Reni és VV Geri. A szerelmeseknek egy közös gyermekük is fogant a villában, amiről nemrégiben még úgy tűnt, hogy boldogan fogják felnevelni együtt. Ám annak ellenére, hogy a fiatalok alig pár hete még a közös jövőjüket tervezték, kiderült, hogy szakítottak.
"Már nem vagyok terhes"

VV Reni egy TikTok-videóban mesélt a szakításról, hogy tisztázza a dolgokat. Mint mondta, nem a baba miatt szakítottak és azt is bevallotta, hogy már nincsen áldott állapotban.

"Szeretném a teóriákat tisztázni, Gerivel már egy jó ideje nem vagyunk együtt. Nem a baba miatt nem vagyunk együtt, egyszerűen nem működött. Nem figyeltünk oda arra, hogy a másikat mi zavarja, ezért szakítottunk. Szakítás után a Verával történtek a dolgok.

És nem, nem fogom egyedül felnevelni a gyereket, sajnos már nem vagyok terhes. Erről nem szeretnék többet beszélni és nyilatkozni.

Úgyhogy az, hogy köztük mi van, az az ő dolguk. Igazából ennyi, úgyhogy nem lettem megcsalva, nem lettem elhagyva, közös döntés alapján szakítottunk. Úgyhogy ne bántsatok senkit, előfordulnak az ilyenek" - jelentette ki a videóban.

A videót IDE KATTINTVA tudod megnézni!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap