Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves Bódog Dániel, aki rosszulléte miatt szállt le idő előtt a buszról, majd EZ történt...Nagy erővel keresik a hatóságok,és a család!

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves Bódog Dániel, aki rosszulléte miatt szállt le idő előtt a buszról, majd EZ történt...Nagy erővel keresik a hatóságok,és a család!

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves Bódog Dániel, aki rosszulléte miatt szállt le idő előtt a buszról Kalocsa és Dusnok környékén szeptember 6-án. A szülei autóval indultak érte, de Dusnoknál megszakadt vele a telefonos kapcsolat, azóta pedig semmit nem tudni Dani hollétéről. A rendőrség, a polgárőrség, a Szekszárdi Kutató-Mentőszolgálat és a kétségbeesett család mindent bevetnek a fiatal férfi felkutatására, ám eddig a keresés nem vezetett eredményre A Bács-Kiskun vármegyében lévő Kalocsa és Dusnok környékén 2024. szeptember 6-án, pénteken délután 13 óra körül veszett nyoma Bódog Dánielnek, egy 29 éves fiatalembernek, aki az édesanyja beszámolója szerint rosszul lett, így előbb szállt le a buszról. A szülei ezért autóval indultak érte, és telefonon tartották is vele a kapcsolatot, de Dusnokon elveszítették a nyomát. A fiatalt azóta nem tudták elérni, a holléte ismeretlen. Danit már a rendőrség is keresi az eltűnése miatt.
Mindent bevetettek a keresésére

A kétségbeesett család a rendőrség, a polgárőrség és a Szekszárdi Kutató-Mentőszolgálat segítségével azonnal keresésbe kezdett, amelynél kutyákat is bevetettek, ám a kutatás eddig eredménytelen maradt. A közösségi médiában, az Eltűnt emberekért–megoszthatod Facebook-csoportban is kértek segítséget, a felhívást pedig azóta már több ezren megosztották és kommentálták, ám a fiatal egyelőre nem került elő.
Elképzelhető, hogy már nincs azon a területen, így ez a poszt a mi környékünkön is segíthet. Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!– írta az édesanya.

A család reménykedik abban, hogy valaki felismeri a fiatal férfit, vagy tudomása van a hollétéről.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap