Rendkívüli! Lövöldözés volt az autópályán, rengeteg a sérült - Döbbenetes részletek:

Rendkívüli! Lövöldözés volt az autópályán, rengeteg a sérült - Döbbenetes részletek:

Hét ember sérült meg egy lövöldözésben a Kentucky állambeli London közelében az I-75 autópályán szombat délután, halálos áldozatról nem érkezett jelentés. Gyanúsítottként a 32 éves Joseph A. Couchot nevezték meg, aki ellen hajtóvadászat indult. A lövések az autópálya melletti erdős részről vagy egy felüljáróról érkezhettek, ezért az érintett szakaszt órákra lezárták.
Heten sebesültek meg, közülük öten súlyosan egy helyi idő szerint szombat délután történt lövöldözés során a Kentucky állambeli London város közelében, az I-75 autópályán. Az incidensnek az eddigi információk szerint nincsen halálos áldozata. A helyi seriff a 32 éves Joseph A. Couchot nevezte meg gyanúsítottként, aki ellen hajtóvadászat indult – írja a BBC.

A helyi médiában megjelent beszámolók szerint a lövések az autópálya melletti erdős területről vagy egy közeli felüljáróról érkezhettek. Az érintett autópályaszakaszt mindkét irányban lezárták több órára, miközben a hatóságok nyomozást folytattak.
Christina DiNoto, aki a lövöldözés idején az autópálya ezen szakaszán utazott, azt mondta a CNN-nek, hogy először azt gondolta, hogy nem is lövéseket hallott. Elmondása szerint csak másfél órával később, a hírekből értesült arról, hogy valóban lövöldözés történt, amikor áthaladt az érintett szakaszon.

Múlt hónapban került szabadlábra
A helyi hatóságok figyelmeztették a lakosokat, hogy tartsák távol magukat a feltételezett elkövetőtől, aki a Daily Mail szerint múlt hónapban 1000 dolláros – több mint 350 ezer forintos – óvadék ellenében kerülhetett szabadlábra, miután terrorista fenyegetés vádjával letartóztatták.

A Kentucky állambeli Woodbine-ból származó Couch a leírás szerint 178 cm magas és körülbelül 70 kg súlyú, a közösségi médiában közzétett adatai szerint az amerikai hadsereg veteránja.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap