Testvére után most Schobert Lara is megmutatta énektudását - Tátva maradt a száj...EZT NÉZD

Testvére után most Schobert Lara is megmutatta énektudását - Tátva maradt a száj...EZT NÉZD

Már csak két napot kell várni a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adásáig. Ugyanis pénteken érkezik a műsor legfrissebb része, a vendég pedig nem más lesz, mint Schobert Lara. A Schobert család legidősebb gyermeke párkapcsolatairól vallott, mesélt édesapjával való kapcsolatáról és Norbikához hasonlóan ő is mikrofont ragadott.
Attól volt hangos a magyar sajtó, hogy ifjabb Schobert Norbit tátott szájjal fogadták a Megasztár zsűritagjai, hiszen senki nem tudta róla, hogy énekel. A fiatal be szeretné bizonyítani, nem volt hiábavaló a sok gyakorlás, ezzel pedig ki akar lépni a szülei árnyékából is - erről lapunk is beszámolt.
Lara édesapjáról mesél
A Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki adásából a műsorvezető már megosztott egy részletet, ahol vendégével Schóbert Larával igen komoly témákat is érintenek majd. Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke még a 20-as évei elején tart, gyermekkori élményeibe avatta be Hajdú Pétert.

„Neki sosem volt apamintája - kezdett mesélni Lara édesapjával való kapcsolatáról - , ezért engem sosem tudott úgy igazán a kislányaként kezelni. Mindig is nagyon szeretett, mindent megkaptam tőle, de talán azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire nekem szükségem volt.”

Testvére után Lara is dalra fakadt A mély beszélgetések mellett a játék és a szórakozás sem maradhat el, Lara és Hajdú Péter ping-pongban is összemérik tudásukat, sőt a műsor adott pontján testvéréhez hasonlóan a lány is megmutatta énekhangját, mely hallatán elgondolkozhatna egy tehetségkutatón.





Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap