Visszatér! Újra látható lesz az ATV-n Somos András! Már a feladatát is megkapta...ÍME

Visszatér! Újra látható lesz az ATV-n Somos András! Már a feladatát is megkapta...ÍME

Somos András visszatér az ATV képernyőjére, miután korábbi botrányos kijelentése miatt távoznia kellett a csatornától. Az újságíró már megegyezett az ATV-vel, és a visszatérés részleteit rögzítő szerződést is aláírta. Somost a Fórum című betelefonálós, interaktív műsor egyik műsorvezetőjeként láthatják majd újra a tévénézők.
Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy az ATV előrehaladott tárgyalásokat folytat Somos András műsorvezetőként történő visszatéréséről azok után, hogy a tévést a Szigorlat című műsorban való botrányos megszólalása után eltávolították a csatornától.

Mint ismert, Somos a műsorban egy beszélgetés során azt mondta, Kaleta Gábor nem volt pedofil. A csatorna később fegyelmi eljárást indított ellene, ám a nagy felháborodás ellenére májusban a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd kijelentette: elképzelhető, hogy Somos újra megjelenhet a képernyőn.
A Media1 most megtudta, hogy időközben az ügyvédként is praktizáló újságíró már meg is egyezett az ATV-vel visszatérésének részleteiről, és már a vonatkozó szerződést is aláírták vele.

A lap azt írja, Somos a csatorna Fórum című betelefonálós, interaktív műsorának lesz az egyik műsorvezetője.

Élőben is megerősítették
A televíziós újságíró visszatérését az ügyre közeli rálátással bíró forrás is megerősítette, többek között Szlazsánszk Ferenc, a Fórum egyik műsorvezetője is, aki egy betelefonáló kérdésére, miszerint jól tudja-e azt, hogy Somos András újra az ATV-nél dolgozik majd, azt felelte:

Igen, visszatér.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap