A kemoterápiás kezelése óta most először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné - Azonnal kiszúrtak valamit... EZT nézd

A kemoterápiás kezelése óta most először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné - Azonnal kiszúrtak valamit... EZT nézd

Amióta véget ért Katalin hercegné kemoterápiás kezelése, a walesi hercegnő most először mutatkozott a nyilvánosság előtt. Férjével, Vilmos herceggel egy beiktatási ceremónián vettek részt a windsori kastélyban. Az esemény után még a 16 éves Liz Hattonnal is találkozott, miután a fiatal, tehetséges fotós maga is rákkal küzd.
Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákbeteg, ezt követően hosszú hónapokon keresztül kemoterápiával kezelték. Szeptemberben azonban kiderült, hogy a hercegné tünetmentes, így visszatért a hivatalos teendőihez is. Katalin azóta most először mutatkozott nyilvánosan.
A hercegné a férjével, Vilmos herceggel egy beiktatási ceremónián vettek részt a windsori kastélyban. Az eseményen a szintén rákkal küzdő 16 éves Liz Hatton fényképezett, a ceremónia után pedig privátban is volt lehetőségük találkozni, amiről a királyi pár az Instagramon számolt be.

Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban
– írják a bejegyzésben, hozzátéve: mindkettejük számára inspiráló volt a fiatal kreativitása és ereje.



A fiatal lány oda meg vissza volt a találkozástól Liz Hatton el volt ragadtatva a találkozástól, őszinte és kedves embereknek látta a királyi párt – írja a BBC.

A 16 éves lányt a rák egy igen ritka formájával diagnosztizálták, amelynek nincs bevett kezelése. Ez azonban nem tartja a vissza, igyekszik meghatározó élményeket szerezni, s fotós bakancslistája is van.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap