Egészen döbbenetes oka van! EZÉRT házasodott össze kétszer férjével Sallai Nóra

Egészen döbbenetes oka van! EZÉRT házasodott össze kétszer férjével Sallai Nóra

Sallai Nóráért egy egész ország aggódik jelenleg, miután brutális autóbaleset következtében jelenleg is élet-halál között lebeg. A Jóban Rosszban színésznője az ötéves kisfiával ült a kocsiban, amikor beléjük hajtott egy BMW. A gyermeket a helyszínen újra kellett éleszteni, de hiába minden erőfeszítés, a kórházban belehalt a sérüléseibe a kisfiú. A TV2 sztárjáért minden nap imádkoznak a családtagok, a férje teljesen összeomlott, akivel 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg.
Barátai támogatják Sallai Nóra a férjet, míg a felesége a válságos állapotban van
Nóra 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg a jelenlegi férjével, kétszer házasodtak össze

Sallai Nóra és ötéves gyermeke szeptember 27-én olyan súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben egy családi összejövetelről hazafelé tartva, hogy válságos állapotban szállították őket kórházba, ahol mindketten az életükért küzdöttek. A 44 éves színésznő miatt irányított véradást is indítottak, és szinte az egész ország egy emberként szurkol érte a mai napig, ugyanis még műtétek sorozata vár rá. A kisfia szervezete - akit a brutális karambol helyszínén is újra kellett éleszteni - idő közben feladta a harcot és már az angyalok vigyáznak rá.
Kétszer mondta ki a boldogító igent

A Jóban Rosszban sztárjának férje teljesen összeomlott, a barátok éjszakára sem hagyják magára az édesapát, hiszen ép ésszel felfoghatatlan, ami vele történik. Nóra egyébként 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg a szerelmével, aki két hét után már arra kérte, költözzenek össze. Az eljegyzéssel sem várt sokat, 2015 augusztusában Sienában ereszkedett féltérdre. 2016-ban az esküvőjüket is megtartották, amelyről akkor a TV2-nek mesélt.

Mint kiderült, Nóra mindig téli, szűk körű esküvőt szeretett volna, míg párja, Bence nagy, nyári lagzit, így egy éven belül két esküvőt is tartottak. A színésznő elárulta, hogy amíg be nem vonult az oltárhoz, addig ideges volt, de utána élvezte az egész ceremóniát és a lakodalmat is. 2018-ban újabb fejezetet nyitott az életében, levette a nővér köpenyt és elbúcsúzott a Jóban Rosszban csapatától, ugyanis bejelentette, hogy hamarosan anya lesz - összegezte az Origo.

Egy teljesen ismeretlen szerepet fogok betölteni, anyuka leszek – tudatta örömmel.

A forgatásokat az élete egyik legizgalmasabb időszakának tekintette, és leszögezte, hogy a búcsúja nem végleges, mivel megszerette a stábot és a színésztársait. A sorozatnak 2021-ben lett vége. Kisfia, Bende 2018. december 21-én látta meg a napvilágot, 24-én pedig már haza is engedték őket kórházból.

Nóra már kislányként is megtapasztalta, milyen jelent küzdeni az életéért, mi is beszámoltunk róla, hogy fél évig kórházban élt, ugyanis egy gyerekkori betegség miatt folyamatos megfigyelésre szorult, ráadásul a mellkasát is felnyitották a műtétjei során. Fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született, ami hosszú felépülést igényelt és a sportolói álmainak is búcsút mondhatott. Tulajdonképpen így lett végül színésznő és szinkronszínésznő egyben. Mint azt megírtuk korábban, a Star Wars-filmekben ő adta a hangját Reynek, mindemellett megszólalt az Alkonyattól pirkadatig, az Amerikai Horror Story, a Hős6os, a Szulejmán, az Így jártam anyátokkal és a Vámpírnaplók sorozatokban is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap