Gyász! Váratlanul elhunyt a TV2 sztárjának öccse - Felfoghatatlan, de EZ történt vele

Gyász! Váratlanul elhunyt a TV2 sztárjának öccse - Felfoghatatlan, de EZ történt vele

Elhunyt Burai Krisztián öccse, megállt a szíve.
Burai Krisztián énekes tragédiáról számolt be, miután váratlanul elhunyt a 40 éves öccse. Az énekes és családja értetlenül állnak, mert semmi előjele nem volt a tragédiának. Krisztián az öccse halálára azzal a gondolattal reagált, hogy az élet egy teszt, és bízik abban, hogy újra találkoznak. A tragédia teljesen váratlanul történt, hiszen a nyaralás után egészségesen, csak fáradtan ért haza Csabi. Burai Krisztián, az énekes, pozitív beállítottságú, és két dalt írt öccsének emlékére, melyek közül az afrikai hangulatú, pozitív dal mellett döntött. Krisztián szerint a halálban is megvan az oka, és hisz abban, hogy az öccse továbbment egy új helyre.
„Drága Öcsém! Veled együtt most meghalt egy részem! De tudom, hogy egy napon majd találkozunk, addig is most már TE vigyázz ránk! Úgy fájsz, olyan mértékben, hogy szinte már pont ez kelt bennem reményt, hogy egy másik világban, egy másik helyen majd örökké együtt leszünk! Nagyon, de nagyon szeretlek Csabim!”
– így búcsúzott hivatalos oldalán szerettétől Burai Krisztián.

Mint kiderült, a tragédia teljesen váratlanul történt.
– Nem tudjuk mi történt, egyik reggel nem ébredt fel – kezdte nagy sóhajjal lapunknak Burai Krisztián.

Előtte nyaralni voltak, hosszú buszutazás után értek haza, semmi baja nem volt, csak fáradt volt. Csabi csak 40 éves volt és megállt a szíve, az egész családot lesújtotta a halála. Én is napokig úgy éreztem, hogy felemészt a gyász, a keserűség, a fájdalom mardosta a lelkemet. A feleségem szeretett volna segíteni, az ő ötlete volt, hogy írjak neki egy dalt, rögtön kettő is született a szívemből, az érzéseimből.

Az énekes a két dal közül végül azt választotta öccsének, amelyik afrikai hangulatú, pozitív és ami nem a gyászról, a fájdalomról szól.

– Megkérdeztem Csabi szeretteit, mit szólnak ahhoz, ha így állítok emléket, és nem ellenezték, sőt. Spirituális beállítottságú vagyok, hiszek abban, hogy mindennek meg van az oka, annak is, hogy őt tovább engedték. Hiszek abban, hogy a halála nem volt értelmetlen és ő csak előre ment!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap