Hurrikán tart Magyarország felé - Már látszik, EKKOR ér el bennünket...Mindenki készüljön

Hurrikán tart Magyarország felé - Már látszik, EKKOR ér el bennünket...Mindenki készüljön

Ma lehet talán az utolsó kellemes őszi időjárás, mivel a héten három hidegfront is érkezik az országba. A frontok kétnaponta lépnek majd be Magyarországra, így szerdán, pénteken és vasárnap kell jelentős lehűlésre és esőre számítani. Pénteken lesz a legerősebb, ugyanis addigra ér ide egy volt hurrikán.
Mint arról kedd kora reggel beszámoltunk, érdemes még ma kihasználni az utolsó nyárias napsugarakat, mivel nem sok jót tartogat az időjárás a következő napokra. A héten három hidegfront is érkezik Magyarországra.
Az első lehűlés már rögtön holnap megjön, s a mai, akár 25 fokos maximumhoz képest jelentősen lecsökken szerdán a hőmérséklet, amit csapadék is kísér majd. Pénteken hurrikán éri el az országot
Ám ez csak a kezdet, ugyanis pénteken egy újabb jelentős ciklon éri el az országot. Ez a vihar tulajdonképpen egy hurrikán, amely jelenleg még az Atlanti-óceán felett kavarog, a hét közepén éri el Franciaországot, majd pénteken – szerencsére már legyengült formában – lép be a hazánkban. Csapadékra, jelentős lehűlésre és viharos szélre kell számítani.

Az előrejelzések szerint később egy újabb, a péntekinél valamivel enyhébb hidegfront érkezik hozzánk.

Így közelít a hurrikán az ország felé a HungaroMet előrejelzése alapján:



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap