Jön a baba? Nem titkolja tovább - Elárulta azt, amit mindenki várt már

Jön a baba? Nem titkolja tovább - Elárulta azt, amit mindenki várt már

Mikes Anna idén nem szerepel a Dancing with the Stars című műsorban, helyette új szakaszába lépett az élete. Mint mondta, igyekszik kiélvezni a hétköznapi életet, emellett három gyereket is szeretne, s úgy érzi, mindehhez eljött a megfelelő pillanat. Kedvese, Krausz Gábor pedig igyekszik boldoggá tenni Annát.
Mikes Anna és Krausz Gábor a kapcsolatukról vallottak a Meglepetés magazinnak adott interjúban, amelyből az is kiderül, hogy a táncművész három gyereket szeretne, és úgy érzi, most jött el a megfelelő pillanat.

Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában
– osztotta meg Mikes Anna, hozzátéve: új életszakaszába lép. Mint mondta, másoknál ez korábban megtörténik, ám sokáig élsportoló volt, folyamatosan dolgozott vagy a Dancing with the Stars vitte el az idejét.

De most próbálja kiélvezni a hétköznapi életét, amely a tánciskolája vezetéséről szól, miközben marad ideje a szeretteire is, hiszen most a táncos műsorban nem szerepel majd

Krausz Gábor boldoggá akarja tenni a szerelmét

A párja szeretne mindent megtenni, hogy boldoggá tegye Annát. Krausz Gábor elmondta, sokat beszélgetnek a közös jövőjükről. Szerinte az ő korukban már nem azért megy bele valaki egy kapcsolatba, mert nincsen jobb.

Kiegyensúlyozott felnőttként tervezzük a közös jövőnket

– szögezte le Krausz Gábor, aki a Séfek séfe című műsorban újra képernyőre kerül, emellett egy osztrák és egy magyarországi szálloda éttermét is vezeti. Mint mondta, nem feltétlenül a tévézésből élnek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap